Dragana Mitar otkrila najveću tajnu Pavla Jovanovića: On je žena zarobljena u telu muškarca!

Autor:

Zadruga

02.09.2019

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle vesti o tome da je bivšu zadrugarku Draganu Mitar suprug Siniša Dragutinović izbacio na ulicu, oglasio se njen bivši dečko, Pavle Jovanović, koji je ispričao da je ona na more otišla sa svojim oženjenim ljubavnikom.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar
Dragana Mitar...

- Znam šta se desilo Dragani. Drugarica od moje devojke se zabavlja sa Sinišom, tako da sve znam. Odmah sam u toku noći saznao šta se dešavalo. Dragana je sa "tortom" otišla na more. Siniša je dobio prepisku od "tortine" žene, kako ona voli da koristi supstance. To je tako poteklo - rekao je Pavle. 

Draganu je ova izjava razbesnela, pa se odmah oglasila na svom Instagram nalogu i demantovala Jovanovića, a zbog poruke koju mu je poslala, bivšem zadrugaru sigurno neće biti svejedno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pavle Jovanović...

- Najstrašnije je biti žena zarobljena u telu muškarca... A pritom ostavljena i željna slave, kao što je jedan koga danas citirate. Bruka za muškarce u muškom telu. Fuj! Ja sam na moru bila sa svojim sinom, a povređeni i ostavljeni, žao mi vas je - napisala je Dragasna na svom Instagram nalogu.

Foto: instagram.com/dragana_mitar
Draganina objava...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Andra

02.09.2019 08:47

Dragana mnogo lage. Lagara.

Odgovori 11 1
Vojvoda

02.09.2019 09:56

A kada si mu bila ljubavnica bila si zadovoljna i zadovoljena.

Odgovori 10 1