Sve je namešteno?! Mijatov otkrio kada Ana ulazi u Zadrugu i ko će biti pobednik treće sezone!

Autor:

Zadruga

02.09.2019

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za pet dana počinje treća sezona rijaliti programa "Zadruga" i uveliko se šuška ko bi mogao da se nađe u ulozi takmičara za glavnu nagradu u Beloj kući.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Mijatov i Ana Korać

U javnosti se pojavio spisak od 47 potencijalnih učesnika. Za sada se produkcija oglasila i potvrdila učešće samo nekoliko učesnika, a jedan od njih je Filip Mijatov. 

Filip je dospeo u žižu interesovanja javnosti kada je izneo informacije da je bio u vezi sa Anom Korać i da joj je finansirao mnogobrojne estetske operacije. Međutim, uprkos fotografijama koje je priložio kao dokaz, Ana je demantovala ove navode. 

Mijatov se oglasio na svom Instagram profilu, gde je odgovarao na mnogobrojna pitanja svojih pratioca i fanova Zadruge. Kao što je bilo i očekivano mnogi su ga pitali da li će Ana ući u Belu kuću. Odgovorio je da će Koraćeva ući u Imaginarijum, ali tek za mesec dana, nakon što on otkrije šta sve zna o njoj i "zavrti priču".

Foto: instagram.com/filip_mijatov

Međutim, ono što je iznenadilo mnoge rekao je da će Ana pobediti u trećoj sezoni. Kao razlog je naveo da ulazi u Zadrugu i on i Marko Janjušević Janjuš, koji je takođe bio dovođen u vezu sa Koraćevom, te će se glavna priča voditi oko nje. 

Foto: instagram.com/filip_mijatov

Potom je rekao da je spreman da se kladi sa svakim od pratioca u sto dinara, da će Ana osvojiti prvo mesto. Time je naveo mnoge pratioce da sumnjaju da je sve namešteno. Takođe, zanimljiv detalj koji je izneo je da je u planu da ova Zadruga traje duže od prethodne dve sezone i da je neki plan da je produže na čitavu godinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tetka

02.09.2019 19:47

Čovek naučio na nameštaljke.

Odgovori 22 0
Slavko

02.09.2019 22:43

Po njemu sve namešteno, svi lopovi i kurve. Samo on "pošten".

Odgovori 13 0
Živo

03.09.2019 13:42

F je stari falsifikator.