Gagi: Imaću se*s po ceo dan u "Zadruzi"! Đogani u rijalitiju primenjuje ćerkine savete!

Autor:

Zadruga

03.09.2019

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici treće sezone rijalitija "Zadruga", koja zvanično startuje 6. septembra, podvrgli su se lekarskom pregledu nekoliko dana uoči useljenja u velelepni Imaginarijum. Po samom dolasku na pregled najviše pažnje privukao je otac pobednice druge sezone rijalitija Lune Đogani Gagi Đogani, koji je ekskluzivno otkrio da će na imanju imati seks po ceo dan, kao što je to u više navrata činila njegova naslednica!

RepublikaFoto: instagram.com/gagidjogani
Gagi i Luna

Naime, denser se kao zapeta puška spremio za takmičenje u najgledanijem rijalitiju, pa nema sumnje da publika od Gagija svašta može da očekuje.

- U rijaliti ulazim raspoložen i dobro sam se pripremao za sve što me unutra čeka. Ne bežim od ljubavi ako mi se tamo bude dogodila, a seks je sastavna stvar svake ljubavi. Ulazim sa parolom "nikad ne reci nikad", a drago mi je da me je Luna čak i u tome podržala! Ona zna kako je unutra i ona se susretala i sa ljubavlju i sa odnosima koji se izrode iz ljubavi. Rekla mi je da tamo budem onakav kakav sam i privatno i da se slobodno ponašam. Inače sam u više navrata pričao o tome kako imam kratak fitilj, pa mi je ćerka nekoliko puta na to skrenula pažnju. Rekla mi je da tamo moram dobro da se kontrolišem i da nikako ne nasedam na provokacije jer se tamo svi trude da drugog takmičara maksimalno isprovociraju da bi bio diskvalifikovan - rekao je Gagi.

Gagi: Bio sam narkoman, ali sam ostao na blagim terapijama, antidepresivima i lekovima protiv pritiska

Đogani je potom otkrio da će učešće u rijalitiju shvatiti vrlo ozbiljno, te je poručio ostalim takmičarima, ujedno i protivnicima, da od njega mogu da očekuju borbu bez predaje.

- Ulazim spreman i znam da ću se do kraja boriti onako kako samo ja znam. Nisam pokvaren, biću iskren i trudiću se da budem u potpunosti svoj kako bi publika mogla da me upozna na pravi način. Svakako, očekujte svašta - rekao je Gagi na lekarskom pregledu za Rijaliti magazin.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mirko bežao od novinara!

Kompozitor Mirko Gavrić došao je među poslednjima na lekarski pregled, pa je na sve načine pokušao da umakne novinarima i foto-reporterima koji su buduće zadrugare fotografisali. Naime, on je odlučan u nameri da nikakve izjave za medije neće davati sve do ulaska u Imaginarijum, te je samo rekao da zbog poštovanja ugovora ne želi ništa da otkriva.

- Potpisao sam takav ugovor da ne mogu ništa da komentarišem - rekao je Mirko, pa se užurbano pridružio ostalim takmičarima koji su stajali u redu za pregled.

Gagi je iznenadio okupljene novinare nakon što je po dolasku na pregled ispred klinike klekao i počeo da priča o tome kako se u prošlosti drogirao.

- Bio sam narkoman, ali sam se sad izlečio! U poslednje četiri godine nisam više u toj priči. Ostao sam sa blagim terapijama, na antidepresivima, i tabletama protiv pritiska, ali sam danas dobro. Samo se ponekad opustim uz neko piće, ali to je sve. U poslednjih nekoliko dana nisam onako vedar jer ulazim u rijaliti i ostavljam porodicu na duže vreme. Taj period od 300 dana mi je problem - rekao je denser.

Foto: youtube.com/printscreen

Bane na pregledu smuvao novu takmičarku!

Bivši, a uskoro i budući zadrugar Bane Čolak izgleda planira da se odomaći u ovom rijalitiju s obzirom na to da mu je ovo treća sezona "Zadruge". On nam je rekao da je veoma raspoložen za nove akcije u ovom rijalitiju, a obećao je da će pokazati sve ono što nije u prethodnim sezonama. On je već na lekarskom pregledu bacio oko na takmičarku Natašu Radan, koja se s njim kasnije osamila, pa su se dohvatili na terasi ispred klinike u kojoj je pregled vršen.

- Ova devojka mi se odmah svidela! Varnice već sevaju, ali to je sve još sveže. Videćemo u kom smeru će se stvari odvijati - kratko nam je prokomentarisao Bane.

Nataša: Ako Cobe uđe, uništiću ga!

Buduća takmičarka Nataša Radan je šokirala izjavom da bi najviše volela da u rijaliti uđe pevač Slobodan Batjarević Cobe jer joj duguje 400 evra otkad su zajedno snimali spot "Mambole".

- Volela bih da u rijaliti ponovo uđe Cobe da bih mogla pred kamerama da se obračunam s njim. Znam svakakve pikanterije o njemu. Nije mi se na telefon javljao kada je trebalo da mi da novac koji sam zaradila. Jedan lažov i prevarant mene ne plaši. Sledi šou samo ako ga vidim da je kročio na imanje - rekla je Nataša, koja je ujedno odmah pokazala simpatije prema Banetu Čolaku, te su se odmah nakon upoznavanja grlili pred novinarima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip: Ako uđe Kija, praću joj veš!

Bivši zadrugar Filip Đukić rekao je za Rijaliti neposredno pre pregleda da bi se radovao kada bi na imanju video Kristinu Kockar, s kojom je u prošlosti imao seks-aferu. On je kroz osmeh odgovorio na pitanje šta bismo od njega i Kije mogli da očekujemo ako bi se zajedno takmičili u ovoj sezoni, pa je rekao da bi joj on rado prao veš!

- Ako Kristina uđe u "Zadrugu", mogao bih da joj perem veš ponovo! Vi dobro znate na šta ja mislim! Lunu svakako podržavam jer nije folirantkinja kao Kija, tako da smatram da je zasluženo pobedila. U dobrim sam odnosima sa Marijom Anom, ali ne verujem da će ona da uđe. Posle veze smo ostali u dobrim odnosima - rekao je Filip.

Foto: Republika.rs

Dragana: Kija me imitira!

Dragana Stojančević biće jedan od učesnika "Zadruge 3", a ona je najavila da će se dugo zadržati pred kamerama budući da je temperamentna, ne da na sebe, pa će doći i do čupanja u rijalitiju bude li joj se neko zamerio. Ona nam je otkrila i da je Kristina Kockar, koja je pobedila u prvoj sezoni, non-stop imitira, pa čak nosi iste haljine kao ona.

- Ja sam komunikativna osoba sa nezgodnim temperamentom, naravno da ću se svađati. Moje ime dovodilo se ranije u priče sa Kristinom Kockar. Mogu samo da kažem da je ona, dok sam ja nosila haljine, letela avionom - započela je Dragana, koja je prisutne šokirala izjavom da je penzionerka!

- Neko sam ko voli sve valute! Nisam sponzoruša, ali sebi volim da ugađam. Za lagodan život potrebna je lova - rekla je takmičarka samouvereno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mark

03.09.2019 09:58

A ko će ga seksati kad Marko ne ulazi u Zadrugu?

Odgovori 11 0
Bojo

03.09.2019 10:39

@Mark - Изгледа да ипак Марко улази. Због Гагија.

Odgovori 10 0
Pavle

03.09.2019 11:50

Neka Gagi sedi na stolici u WC-u. Neko mora da naidje.