Se*si Nata ulazi u "Zadrugu 3", a plaši se samo jednog: Evo i čega!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

03.09.2019

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri dana nas dele od nove sezone rijalitija "Zadruga". Veliki broj budućih stanara luksuznog zdanja u Šimanovcima je poznat, ali nema sumnje da nas čeka faktor iznenađenja na samom početku popularnog TV formata.

RepublikaFoto: instagram.com/natasa.rr
Nataša Radan...

Buduća zadrugarka Nataša Radan je bez ustručavanja pristala da odgovori na brojna pitanja beogradskih medija.

* Uskoro počinje tvoja rijaliti karijera, šta je ono što te najviše plaši?

- Ne strahujem apsolutno ni od čega. Plaši me samo početak, jer mi je potrebno malo vremena, par dana da se opustim i uklopim - priznaje Nataša.

* Prilikom jučerašnjeg razgovora rekla si da ne znaš kako ćeš izdržati bez mobilnog telefona... Da li na njemu čuvaš kompromitujuće sadržaje?

- Eh sad... Taj telefon (smeh)... Možda i postoji nešto što bi vam bilo zanimljivo, ali nećemo valjda iznositi u javnost prvog dana (smeh)... Meni je teško zbog društvenih mreža. Telefon mi je bukvalno dvadeset i četiri sata u ruci - kaže mistična sagovornica.

* Mediji su preneli kako ti "Grandov" pevač - Slobodan Batjarević Cobe duguje novac... Jesi li uspela da mu naplatiš dugovanje?

- Nisam uspela ništa da naplatim, niti sam mu taj novac, nakon svega, tražila... Odustala sam prošle godine od toga, tako da nema potrebe razgovarati o tome. Spot koji sam snimila za njega je neplaniran i katastrofa... Pokušavam da zaboravim da sam bila deo toga.

RepublikaFoto: instagram.com/natasa.rr
Nataša...

Radanova na pitanje o tome da li je bliska sa nekim sa domaće estrade uzvratila je osmehom i negirala bilo kakve veze sa srpskim zvezdama.

* Kakav je tvoj odnos sa porodicom? Tvoja majka je tek nedavno saznala za tvoj ulazak u "Zadrugu 3"...

- Otac mi je preminuo kada sam imala tri godine... Sa majkom se povremeno čujem, nismo baš u sjajnim odnosima... Mislim da je ovako najbolje... Nikada nismo pričale o svemu, nije mi mnogo bila posvećena... Jednostavno, najbolje je ovako kao što je sada - bez ustručavanja iznosi sagovornica.

* Možeš li da izneseš svoje mišljenje o pobednicama prethodnih sezona rijalitija "Zadruga" - Kristini Kiji Kockar i Luni Đogani?

- Nemam neko mišljenje ni o jednoj ni o drugoj... Ne poznajem ih lično, ali sam nekako više bila na Luninoj strani - priznaje Nataša Radan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Živojin

03.09.2019 17:12

Nataša je na strani švalerke. Sad znamo kakva je i ona.

Odgovori 14 0
Veso

03.09.2019 17:44

Lele kolike su joj usne. Da prostite k'o u krave. Ozbiljan sam.

Odgovori 13 0