Pripremite vodu i šećer: Ovo su honorari učesnika "Zadruge 3"!

Autor: Kurir.rs

Zadruga

03.09.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treća sezona rijaliti programa "Zadruga" počinje 6. oktobra, a skoro svi učesnici potpisali su ugovore o ulasku.

RepublikaFoto: Republika.rs
Njih dve imaju ogroman honorar... Marija i Miljana

I dok je spisak učesnika uglavnom poznat javnosti, honorari su tek sada otkriveni.

Rekorder po zaradi je Gagi Đogani. On je sa produkcijom dogovorio nedeljni honorar od 2.000 evra, a za tu privilegiju može da zahvalili isključivo činjenici što je otac Lune Đogani, pobednice prethodne sezone i jedne od najaktuelnijih ličnosti trenutno.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Apsolutni rekorder kada je reč o honoraru...Gagi Đogani

Odmah posle njega su Saška Karan, kao i Marija i Miljana Kulić. Njih tri pojedinačno imaju po 1.500 evra na nedeljnom nivou, s tim što čuvene Kulićke imaju i dodatak od 500 evra mesečno koje dobijaju za malog Željka.

One će imati i sve privilegije kada je u pitanju nega deteta, baš kao i u prethodnoj sezoni, kada su imale poseban apartman, dadilju i zabranu snimanja dečaka.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dobro su plaćeni...Dalila i Dejan Dragojević

Dalila i Dejan Dragojević, kao i Stefan Karić inkasiraće po 1.000 evra nedeljno, što je sasvim pristojan honorar ako se uzme u obzir da skoro polovina učesnika ima zaradu ispod te sume.

RepublikaFoto: instagram.com/karic_stefan
Dobijaće 1.000 evra nedeljno... Stefan Karić

Među njima su Filip Mijatov i Filip Đukić (po 800 evra nedeljno),Bane Čolak (700 evra nedeljno), kao i Lepi Mića, koji nedeljno uzima 300 evra.

On će od produkcije dobiti i pesmu i spot po izlasku iz "Zadruge", a nada se i da će osvojiti neku nagradu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
I Ana na spisku za ulazak...

Produkcija je u rijaliti zvala i Anu Korać, a kako saznajemo, nude joj honorar od 800 evra nedeljno. Starleta i dalje nije odlučila da li će učestvovati, a postoji mogućnost da uđe i kasnije.

Ako se uzme u obzir da će većina njih u beloj kući provesti oko 40 nedelja, tj. do polovine jula, to znači da će iz "Zadruge" izaći sa pozamašnim svotama.
Gagi Đogani biće bogatiji za 80.000 evra, Kulićke za 65.000, Saška za 60.000, Dalila, Dejan i Stefan za po 40.000 evra, Đukić i Mijatov za 32.000, Čolak 28.000, a Lepi Mića za 12.000 evra.

Treba napomenuti i da je dosta budućih zadrugara u ugovorima sklopljenim sa produkcijom posebnom klauzulom tražilo da ne mogu da budu finansijski kažnjavani. Dalila, Dejan, Marija i Miljana Kulić biće pošteđeni oduzimanja honorara ma šta god budu zgrešili. Ali i dalje postoji mogućnost da budu diskvalifikovani ukoliko prekrše pravila "Zadruge".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kum

03.09.2019 21:15

Mnogo je kumo Šefice, mnogo je.

Odgovori 14 1