Ovaj odgovor niko nije očekivao: Dušica otkrila koga bi volela da vidi kao rijaliti učesnika "Zadruge 3"!

Autor: TV Magazin

Zadruga

04.09.2019

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačno 6. septembra u 21 čas Dušica Jakovljević će otvoriti treću sezonu popularnog rijalitija na “Pinku“, a harizmatična voditeljka s nestrpljenjem čeka da ugleda nove učesnike i, kako napominje, svesna je da će ponovo srušti sve rejtinge

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica Jakovljević...

- Jedva čekam novu sezonu “Zadruge” s obzirom na to da sam ovo leto iskoristila da se odmorim kao nikad dosad, a sve kako bih prikupila snage i energije i napunila baterije za sve ono što nas očekuje u novoj sezoni. Poznata sam kao neko kome ne manjka energije i znam da u onim kriznim situacijama kada je energija baš na izmaku zapravo dam najbolje od sebe. Ali, iskreno, nikada nisam bila spremnija. To mislim svake godine za ono što je pred nama, ali to je istina. Haljina je u pripremi. Tako da jedva čekam da sat otkuca 21 čas i da poželim dobro veče i otvorim novu sezonu “Zadruge”- kaže Dušica Jakovljević, koja će i ovog puta imati poseban stajling.

Na pitanje koga bi ona volela da vidi od učesnika “Zadruge”, Dušica nije imala posebne želje, a ističe da ima veliko poverenje u svoju matičnu kuću.

- Ne opterećujem se time ko će ući u rijaliti. Radim za kuću koja zna da napravi savršen izbor, što pokazuju rejtinzi i popularnost svih projekata. Apsolutno nemam želje koga bih volela da vidim. Sigurna sam da je odabir onih koji ulaze u “Zadrugu 3” apsolutno najbolji. Inače, uvek volim kada se pojavi neko iz sveta rokenrola jer sam ja roker u duši, kao neko ko je odrastao na toj muzici, uglavnom volim da vidim osobu koja je meni bila idol kada sam bila mala ili čije sam pesme slušala. Ali ne znam u ovom trenutku ko bi to mogao da bude - kaže Dušica.

RepublikaFoto: youtube.com/ Pinkove Zvezde
Dušica...

Za Dušicu je svaki televizijski projekat izazov, a zasad odlično pliva u emisijima koje radi.

- Meni je svaka emisija izazov. Generalno ne posmatram posao kao još jednu sezonu. Svaka je izazov za sebe. Meni je sve što sam do sada radila bio izazov, uzbuđenje. Radujem se svakoj novoj sezoni. Ja sam posle “Zadruge” i ovako zahtevnih projekata koje objedinjuju različite forme spremna na sve što mi moja televizija nameni. Radujem se svemu što me tek čeka - iskrena je ona. 

Inače, atraktivna voditeljka je deo leta provela odmarajući se s decom.

- Deo leta sam provela radno vodeći emisiju “Narod pita”, a onda sam dobila mesec dana da posvetim svojoj porodici. Proveli smo fantastične dane zajedno. Trudim se da im ulepšam dane i da im budu ispunjeni - naglasila je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Drinka

04.09.2019 15:34

Koga bi ona volela? Ne zna ona dal' je pošla ili je došla.