Biće se*sa: Stefan Karić otkriva sve o odnosu s Kijom, pa tvrdi da planira da se zaljubi u "Zadruzi 3"!

Autor: Pink.rs

Zadruga

06.09.2019

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić jedan je od učesnika treće sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima "Zadruga". Stefan je stigao u karantin, i rešio je da progovori o svom učešću u popularnom rijalitiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Kaže da su samo komšije... Stefan i Kija

- Spreman sam, što se tiče stvari, ali psihički baš i nisam. Od mene možete očekivati samo duhovitost i neku pozitivu i nadam se da će tako i biti - počinje priču Karić i otkriva u kakvom je odnosu sa pobednicom ''Zadruge 1'' Kijom Kockar, sa kojom su ga povezivali:

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Što se njega tiče može i ljubav i se*s... Stefan Karić

- Kija i ja smo samo prijatelji i komšije. Nije mi bilo prijatno bilo dok su me spominjali u ''Zadruzi''. Neki ljudi su tamo pričali da me znaju, a u životu ih nisam video - kaže Stefan i otkriva da li je spremna na novu ljubav u Beloj kući, ali i da li postoji mogućnost da mu se desi s*ks pred kamerama.

- Možete očekivati da mi se desi ljubav u ''Zadruzi''. S*ks pred kamerama ne obećavam, ali ne kažem da se neće desiti - rekao je Stefan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

06.09.2019 13:46

Dve godine je govorio da je sa Kijom prijatelj. Sada može i da laže.

Rado

06.09.2019 14:37

Zaljubljivanje ne može da se planira.