Prozivali su ga da vole muškarce a sada je Mirko ovako nazvao sam sebe!

Autor:

Zadruga

06.09.2019

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došla je i ta dugočekana noć, kada će vrata luksuznog imanja u Šimanovcima biti otvorena za učesnike treće sezone najgledanijeg rijalitija ikada na ovim prostorima.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Mirko Gavrić

U Belu kuću su  se uselili Marko Janjušević, Zoki Šumadinac, Stefan Karić, Jovana Pešić, Ivana Šopić, Sani Trik FX, Mlađan Jovanović, Ivana Krunić, Ivan Gajić, Milica Milosavljević Dugalić. 

- U poslednjih godinu dana sam doživeo lom, ono što sam gradio celog života, palo je u jednoj noći. Slobodno mogu da kažem da sam rijaliti budala. Ne znam otkud u ovoj priči ja, nisam alapača. Posle par meseci od rijalitija sam se razveo, dobio sam nož u leđa od osobe koju sam najviše voleo - rekao je Mirko Gavrić, koji je jedan od novih takmičara.

Miroslava Mima Živković ("Pinkova zvezda") priznala je odmah da je sama i da joj je trebala neka promena. Sebe je nazvala "čivavom" i rekla da obožava tetovaže.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Mima Živković seba naziva čivavom

Minja Milenković Marenzi, glumica, kaže da nije spremna na opaku igru, a najteže joj pada što se razdvaja od porodice.

- Volim da se igram, da li će to biti bolje sutra ili igra bez granica, ne znam. Meni je cilj da opipam puls ljudi koji kažu da nešto ne može - kaže Minja.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Monja Milenković

Raća Mitrović ušetao je u studio u majici "Popaja" kako bi pokazao svoju snagu. Muzičar kaže da je srećno oženjen, ali da će videti šta će se dešavati u rijalitiju.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Raća Mitrović

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gale

07.09.2019 13:38

Došao da se otkupi i iskupi. Precenio svoje snage.

Odgovori 14 0
Dolores

07.09.2019 17:56

Mirka Glavić... Bidna ona, brzo će na portu ponovo... Miljana će ga natjerati...