Učesnica Zadruge 3 uživo priznala da je bise*sualka! Nećete verovati koje pevačice je najbolja drugarica!

Autor:

Zadruga

06.09.2019

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počela je treća sezona "Zadruge", a 50 takmičara ulazi u glamurozni kompleks u Šimanovca, koji je pun novih prostorija i detalja.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Zadruga 3

Suzana Ćubela, bivša rukometašica, prva je iznela da je biseksualka, a smatra da sebe zna da odbrani. Sada je učesnica rijalitija, a priznala je da voli da eksperimentiše. Inače je Suzana najbolja drugarica Nadežde Biljić.

- Po ljudima ću videti ko to prihvata, a ko ne. Ne volim laži i da mi neko priča iza leđa. Nadežda me je pitala šta mi ovo treba, ali me podržala - rekla je Suzana.
RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Suzana Ćubela
Rade Lazić je posle 5 godina ponovo deo rijalitija.
- Ono je bila seljačka varijanta, a ovo sada je neki luksuz. Ne bih sada da otkrivam imena, ali postoje 2 devojke koje su m baš simpatične. Neka bude šifra: "Perje". Drago mi je što ove godine ulazi više faca, a Lepi Mića je moj brat i on ulazi. Ove godine neću nijednu ženu vređati, pokušaću na lep način da ih smirim. Ako mi se nečije mišljenje ne sviđa ću sigurno komentarisati - rekao je Rade.
RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Rade Lazić

Nataša Radan kaže da ne zna kako će bez telefona, frizera, pedikira, manikira, a o ljubavi u "Zadruzi" ne misli. Ona je izjavila da je razočarana u muški rod, a napolju ima dečka.

- Ja sam rekla da mi je Bane Čolak zanimljiv jer lupa gluposti, ali nema tu simpatija. Neću da kažem da neću imati odnose, mnogo ih je reklo: "Ne", pa je bilo svašta - izjavila je Nataša u studiju.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Nataša Radan

Mateja Matijević kročio je u rijaliti, a nekadašnji je sportista. Za sebe kaže da više voli "kraće veze".

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Mateja Matijević

Miona Jovanović (19) koja je bila u "Pinkovim zvezdama" sada će biti deo rijaliti programa.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Miona Jovanović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading