(VIDEO) Ka*o sam ti snajku u bulju, keva mi je tvoja pisala: Filip se brutalno posvađao sa Dejanom, pokazao i ponos!

Autor:

Zadruga

08.09.2019

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Mijatov sinoć se posvađao sa Dejanom Dragojevićem i Dalilom. Tom prilikom pljuštale su uvrede, a onda su Dragojevići odlučili da prate Filipa po celom imanju, nakon što su ga probudili.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Fili i Dejan se svađaju

Tokom svađe Filip Mijatov je čak i pljunuo Dejana u lice, kada su se unosili jedan drugom u face, a spominjali su i Anu Korać.

- K*rao sam ti snajku, čuo sam ti se sa majkom! Mater ti j*bem u pi*ku! Legao sam da spavam, budale me probudile! Mogao bih da te k*ram bato.. Snajka tvoja je meni pljugala!  Snajku sam ti k*ro u bulju, keva tvoja mi je pisala, sad mi još ne date da kuntam. Sad mi daješ toliku motivaciju - pričao je Filip, dok je Dalila šla za njim i provocirala.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Dejan i Dalila se raspravljaju sa Filipom

- Da nisi njegova izveo bih te na piće - rekao je Filip Dalili, a u jednom momentu se uhvatio za svoj "ponos" navodeći da hoće da ga ubaci.

- Ajde skini gaće - provocirao je Dejan.

- Je l ima mesta od tabletica i za mene u tvom krevetu, ja sam ti ovako malo punačka, nisam kao te mršavice - pričala je Dalila.

Poslušajte šta su sve pričali:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavko

08.09.2019 10:35

Filip se namerio na jake igrače. Neće lako proći sa njima.

Odgovori 10 0