Sahranila matorog supruga! Otkrivena mračna tajna lepe zadrugarke!

Autor: alo.rs

Zadruga

08.09.2019

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada i potpuno anonimna devojka Dragana Stojančević (24) skrenula je pažnju javnosti izjavom da je najmlađa penzionerka u Srbiji.

RepublikaFoto: Instagram.com/dragana_stojancevic_official
Dragana Stojančević

Ona je nova učesnica „Zadruge 3“, a budući da je odbila da odgovori na pitanja čime se bavila pre odlaska u penziju, te kako je uspela da se penzioniše tako mlada saznaje se da je misteriozna zadrugarka bila u braku, te da je penziju nasledila od pokojnog supruga. 

- Dragana je bila u braku sa vremešnim gospodinom koji je bio inostrani penzioner. Ubrzo je umro, pa je tako ona nasledila njegovu deviznu penziju - rekao je izvor blizak Dragani.

Malo pre nego što je ušla u rijaliti pokušalo je da se sazna odakle joj novac i kako se i kada tačno penzionisala, ali je ona odbila da otkrije detalje.

- Sve što mogu da vam kažem jeste da imam penziju i da sam zaradila dovoljno novca da mi ni pobeda u rijalitiju nije potrebna. Ja sad ulazim, a vi ćete već iskopati kako i na koji način sam sebi obezbedila penziju - rekla je Dragana i ušla u Belu kuću. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelenko

08.09.2019 13:21

Laže. Mlade udovice ne mogu da dobiju penziju.

Odgovori 10 2