Umislila da je glavna zvezda! Dalila besnela na produkciju, psovala i pretila da će napustiti rijaliti!

Autor:

Zadruga

09.09.2019

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je u treću sezonu "Zadruge" ušla puna samopouzdanja i gotovo uverena da je ona glavna favoritkinja za pobedu.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Dalila besni a Dejan je sluša

Nadala se da će imati poseban tretman u ovom rijalitiju, pa je očekivala da će produkcija njenom suprugu Dejanu Dragojeviću i njoj obezbediti bračni krevet.

Dalila je bila besna što druge dve zadrugarke spavaju u jedinom bračnom krevetu u spavaćoj sobi. Tačnije, reč je o dva kreveta koja su spojena. Ona je očigledno očekivala da će produkcija da uređuje odnose zadrugara i da će produkcija da određuje ko će gde da spava, iako to nikada dosad nije bila praksa. Dalila i Dejan Dragojević su završili u rehabilitaciji i bili su poprilično besni.

- Mi nismo klošari. Boli me ku**c, neka obezbedi produkcija krevete i završena priča ili idemo odavde. Ako ja popi**im, zabole me ku**c i za rijaliti i za sve. Ko dva siročeta. Klošarke tamo. Ne stigne pismo "Ustupite bračnom paru krevet..." - psovala je starleta.

Pogledajte šta još kaže besna Dalila:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

09.09.2019 09:14

Za krevet se treba izboriti.

Odgovori 10 1