Trougao u Zadruzi: Dejan zanemeo, otkriveno da je sa Dalilom u rijalitiju i bivši dečko!

Autor:

Zadruga

12.09.2019

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Dalile Dragojević i Mlađana Jovanovića veoma je zanimljiv javnosti, zbog čega je večeras publika tokom pitanja gledalaca pitala ove zadrugare šta se dešava između njih, kao i da li su nekada bili zajedno.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Dalila Dragojević

Dalila je svoje izlaganje započela ironično i rekla da je Mlađa njena velika ljubav sa kojom se srela nakon nekoliko godina u "Zadruzi". Dalila i Mlađa su zatim priznali da nikada nisu bili u emotivnoj vezi.

- Jeste, Mlađa mi je bivši momak, sreli smo se u Zadruzi nakon nekoliko godina... - bila je ironična Dalila, a onda je otkrila da li je zaista imala nešto sa cimerom iz Bele kuće.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mlađan Jovanović

- Mlađa nikada nije bio moj dečko, nikada ništa nismo imali. Bili smo drugari, i to je to. O našem odnosu se priča zato što smo se družili. Dopadao mi se kao osoba. Mlađa i ja smo zaratili zbog jedne treće osobe. Ja sam tada bila slobodna i mogla sam da radim šta hoću, nisam bila sa Dejanom. Imali smo komunikaciju, čestitao mi je svadbu i posle mi je slao poruke. Ja sam ga otpratila, jer prelazi neke granice normale. Nismo bili u vezi - govorila je Dalila, a isto je rekao i Mlađa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dalila Dragojević

- Ja sa Dalilom nikada nisam bio. Ja se jesam sviđao Dalili, zbližili smo se. U tom trenutku sam imao devojku, ali ne mogu da kažem da mi nije prijala. Nisam bio u fazonu da prevarim devojku, nikada nismo bili zajedno. Moj drugar je njoj posle slao poruke preko Instagrama - rekao je Mlađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelenko

12.09.2019 08:22

Ima tu nešto mutno.

Odgovori 16 0
MladenBg

13.09.2019 11:08

Ko moze da bude sa ovom anakondom, svaka mu cast!