(VIDEO) Ćerka ti je je*ačica, išla je iz kreveta u krevet: Saška Karan udarila nisko, gađala Gagija flašom i prozivala Lunu!

Autor:

Zadruga

13.09.2019

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Zadruzi" je sinoć došlo do žestokog sukoba između Saške Karan i Gagija Đoganija, a sve je počelo dok je Gagi govorio o svojoj karijeri i razlozima razvoda od bivše supruge Anabele Atijas.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Saška gaćala Gagija flašom

Saška mu je neprekidno dobacivala, govoreći da ga je supruga ostavila zato što je spavao sa njenom prijateljicom, a u jednom trenutku Gagiju je prekipelo, pa je ponizio Sašku bacivši joj nekoliko novčanica. Pevačica je tada planula i gađala Gagija flašom.

- Treba da mi zahvališ što onu tvoju ćerku, j**ačicu nisam dirala na konto tebe! Onu j**čicu koja ide iz kreveta u krevet! Eto, ja sam čovek! I moja ćerka je propatila zbog tebe! Ti si na mene sekirom nasrnuo! Narkomančino jedna - vikala je Saška, podsećajući na sukob koji su ona i Gagi imali na "Farmi".

- Je l' te zato produkcija dovela ovde? Daj nešto novo! Nema potrebe Lunu da diraš! Evo ti pedeset dinara, pomeni Lunu još jednom! - odgovorio je Gagi.

- Evo! Lunjara funjara! Prostitutka! Ide iz kreveta u krevet! - vikala je Saška, koju je obezbeđenje moralo da smiruje da ne bi poletela preko stola i fizički se obračunala sa Gagijem.

Kako je izgledala ova dramatična situacija, pogledajte u videu:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Manoilo

13.09.2019 10:25

Mora se na neki način zaraditi novac. Kako se ko snadje tako i zaradjuje.

Odgovori 25 1
Mišur

13.09.2019 10:50

Saška Karan udarila nisko ali precizno.

Odgovori 26 6