(VIDEO) Vrištao od bola: Gagi saznao da je poginuo Gru!

Autor:

Zadruga

13.09.2019

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni reper Dalibor Andonov Gru tragično je nastradao 9. septembra u Zemunu, vozeći kajt. Od njega su se juče oprostili porodica, prijatelji, rodbina i kolege koji su ga ispratili na večni počinak, a sahranjen je na groblju "Orlovača".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi plače za Gruom

Kada je Mina Vrbaški ušla u "Zadrugu", ona je ovu tužnu vest saopštila Jeleni Krunić, a onda su i pojedini zadrugari saznali šta se dogodilo. No, jedan od njih nije znao ništa. Gagi Đogani je tek ovog jutra saznao da je Gru poginuo i to od Sanija, te su se njih dvojica odmah izdvojili kako bi porazgovarali o tome.

Ibraimov se odmah pokajao što je ovo ispričao Gagiju, kome su se oči napunile suzama, a u jednom trenutku nije mogao da izdrži i počeo je da plače na sav glas.

- Nije trebalo da ti kažem. Znam kako reaguješ. Samo sam čuo da se udavio. Tako su mi rekli. Ne znaju svi ovde. To ti je život - rekao je Sani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Urlao od bola Sani jedva uspeo da ga smiri

- Zašto mi to tek sada kažeš?! Ja ne mogu da verujem, kad, kako? Gde ide ovaj svet? Svaki put kad uđem u rijaliti neko umre. Onda Ksenija, sada Gru. Hajmo odavde, neću u gužvu - rekao je Gagi, a onda je počeo da plače iz sveg glasa dok je Sani pokušao da ga smiri.

- Hajde, smiri se, molim te. Neću ti više ništa reći. Tako se dešavaju stvari - govorio je Sani.

- Mnogo je mlad, sra*e bre - govorio je Đogani.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading