(FOTO) Otkrivena afera sa poznatim oženjenim pevačem?! Vrele slike zadrugarke dok je ON dodiruje po nozi!

Autor:

Zadruga

14.09.2019

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u Beloj kući je nastala pometnja kada je Bane Čolak izneo tvrdnje da je pevač Amar Gile Jašarspahić "zabranio" Nataši Radan da se druži sa njim i da su ona i Amar planirali da odu na letovanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Čolak sve obelodanio

Nataša Radan je sve to oštro demantovala, ali je nešto kasnije priznala da sa pevačem ima odličnu komunikaciju i da se poznaju 5 godina i da bi sve uradila za njega.

- Ja sam sa njim (Amarom) super četiri, pet godina. Sa čovekom ništa nisam imala i skočiću za njega. Taj čovek nikada meni nije pustio poruku da sam ološ! Za njega sam stala, a za Šaka me zabole k*rčina! On (Šako) je ispao ološ prema meni! Za Amara ću ovde da skočim, zato što nemam ništa sa njim. Uvek ću skočiti za Gileta - govorila je Nataša.

Međutim, Nataša je nedavno objavila tri fotografije sa Giletom, gde mu sedi u krilu, a on je zagrlio, a ruku drži na njenoj nozi.

Foto: Instagram.com/natasa.rr
Nataša sa Giletom

Dve fotografije su objavljene pre 10 nedelja, dok je jedna nastala neposredno pre ulaska u Zadrugu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovanče

14.09.2019 14:22

Ovo je prijateljsko sedenje na krilu.