Zaboravićemo ružne stvari: Toma pozvao trudnu Nadeždu, prvi razgovor nakon prebijanja!

Autor: pink.rs

Zadruga

17.09.2019

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre samo mesec dana javnost u Srbiji šokirala je vest da je bivšu učesnicu raijlitija "Zadruga", Nadeždu Biljić pretukao momak Toma Panić, nakon noćnog izlaska.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Toma i Nadežda

Nedugo zatim, kao bomba je odjeknula vest da je Nadežda trudna, što je unelo velike promene u odnos bivših emotivnih partnera. Toma je od svoje majke saznao radosnu vest, budući da je imao zabranu prilaska pevačici nakon što je pre mesec dana fizički nasrnuo na nju, a sada kada je ta zabrana konačno istekla, maneken je pozvao pevačicu koja nosi njegovo dete.

Panić je otkrio kako je protekao njihov prvi razgovor, kao i kada će se konačno videti kako bi razgovarali o prinovi i njihovom odnosu.

Čuo sam se sa Nadeždom. Dogovorili smo se i kada ćemo se videti, a to će biti za nekoliko dana. Tada ćemo razgovaratim o svemu i doneti odluku kako ćemo odgajati bebu. Razgovor je tekao normalno, kao da se ništa nije desilo", otkrio je Toma i dodao:

RepublikaFoto: Prntscrin
Tukli se i svađali

- Srećan sam što ću postati tata, a sad kad sam se čuo sa Nadeždom, pao mi je kamen sa srca, jer znam da je spremna da razgovaramo kao dvoje odraslih ljudi i zaboravimo na sve loše stvari - rekao je Panić za Pinkov portal, a da li će nakon njihovog susreta pasti i pomirenje, ostaje da vidimo.

Mnoge je ovaj njihov dogovor šokirao, pogotovo činjenica da žele da zaborave sve loše stvari, budući da su se međusobno preko medija prepucavali u tome ko laže", Nadežda da je pretučena ili Toma da je Nadežda sve izmislila.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tigar

17.09.2019 17:12

Teško je zaboraviti ružne stvari. A njih dvoje su i nestabilni u stavovima.

Odgovori 16 0
jelena

18.09.2019 06:46

Ako se sastanu u kafani i nazdrave po nekoliko alkoholnih pića brzo će se napiti. Pa opet iz početka.