Pretila da će kamenovati Dalilu ako dođe u Veternik: Nove šok tvrdnje o Biljani!

Autor:

Zadruga

19.09.2019

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Dejan Dragojević ne prestaju da šokiraju javnost tvrdnjama o Biljani Dragojević i njenoj netrepeljivosti prema njima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Biljana Dragojević

Dalila često dobija pitanja o nesuđenoj svekrvi, što je gotovo uvek dovodi do suza, jer je očigledno boli loš odnos koji njih dvoje imaju sa njom. Šta više, gnusne pretnje koje je dobila od Biljane tek sada je otkrio Dejan.

- Ja sam rekao Davidu da ispriča sve što su govorili o nama, jer će se pojaviti sigurno neka priča, pa je bolje da mi sve kaže u oči - rekao je Dejan, a onda se osvrnuo i na mamu Biljanu:

- Ona je bila pozvana na moj rođendan preko tate, ali nije došla jer je tvrdila da nije pozvana. Jako ružno je bila priča da će Dalilu dočekati sa prasencetom, kao i da će biti kamenovana kada dođe - izjavio je Dejan i šokirao sve.

Pogledajte u videu: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavko

19.09.2019 09:35

Oni od Biljane nisu čuli nikakve pretnje ni poruke. Sve su čuli od "TATE". Kog tate? Čijeg tate? Šta ako je taj "tata" sve izmislio da bi ih posvadjao?