Pismo Velikog šefa uznemirilo učesnike: Večeras se u Zadruzi sprema ludilo, svi skočili, nisu OVO očekivali!

Autor:

Zadruga

19.09.2019

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef poslao je važno pismo u "Zadrugu", tiče se specijalnog zadatka koji su imali ove nedelje, ali i još nečega!

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Lepi Mića...

- Zadrugari, na samom početku da vas podsetimo da ste bili na zadatku "Misterija broja 25". Verujemo da vam je već jasno da ste zbog pojedinaca pali zadatak. Od najprostijeg - da nosite majice sa brojem 25 koji niste poštovali, pa sve na dalje, da ne nabrajamo svaku osobu koja je prekršila. Zvanično proglašavamo da je zadatak neuspešno odrađen. Vaša sreća je to što ste na početku "Zadruge" i što smo odlučili da na ovo gledamo kao na vaše prilagođavanje. Takođe, s obzirom na to da je večeras velika proslava Tv Pink, kojoj vi nažalost nećete moći da prisustvujete, Veliki šef u to ime organizuje žurku u "Zadruzi" - pročitao je Mića, a svi su počeli da vrište i aplaudiraju, a onda je nastavio da čita dalje...

- A sada je važno da govorimo o poštovanju pravila u "Zadruzi". Kako svi znate da u jednom kupatilu ne smeju boraviti dve ili više osoba, a već smo vas opomenuli, sada glasajte da li ćete ubuduće poštovati ovo pravilo ili ne - dodao je on, a svi su jednoglasno rekli da će poštovati pravilo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelenko

19.09.2019 15:20

Da li će piće biti besplatno?

Odgovori 11 0
Miško

19.09.2019 15:54

Biće piće. A i hrana.