Ivan Gavrilović krio od "Zadruge" svoju dijagnozu: Neću platiti kaznu od 50.000 evra, pošto sam teško bolestan!

Autor:

Zadruga

20.09.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada već bivši učesnik "Zadruge 3" Ivan Gavrilović nije mogao da podnese rijaliti-atmosferu i juče je pobegao iz Šimanovaca. Produkcija je potom objavila da je pevač diskvalifikovan i da će morati da plati kaznu od 50.000 evra, a on se ubrzo oglasio sa slobode i otkrio da to ne namerava da uradi pošto ima i dobre razloge za to.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Ivan Gavrilović...

Naime, denser je za Srpski telegraf priznao da se u poslednja tri dana loše osećao i da više nije mogao da izdrži da bude u rijalitiju. Gavrilović kaznu ne razmišlja da plati pošto tvrdi da je izašao zbog velikih problema sa srcem, za šta postoje papiri i sva dokumentacija od lekara.

- Kaznu od 50.000 evra neću platiti pošto sam teško bolestan. Bolujem od srca, a to je veoma opasna stvar. Niko nema prava da te tuži za nešto što ugrožava tvoje zdravlje, a meni je tamo zdravlje bilo ugroženo pošto nisam na vreme dobijao terapiju koju uzimam redovno već 31 godinu. Nadam se da ovo neće stići na sud, prosto nema razloga za tim - rekao je Ivan i dodao da je prijatelj sa ružičastom televizijom, te da nikada ne bi izigrao njihovo poverenje:

- Ja sam sa čelnim ljudima Pinka u dobrim odnosima i oni su zaista korektni prema meni. Mislim da me jako dobro razumeju, a ako ne, postoje papiri i sva dokumentacija gde je sve lepo argumentovano. Nadam se da do toga neće dolaziti. Kada je zdravlje u pitanju, nema reči o plaćanju kazne. Međutim, kada se neko mangupira, bije, lomi, on treba da plati kaznu.

RepublikaFoto: instagram.com/ivan200kmh
Ivan...

Nakon što je priznao da ga kazna ne zanima, Ivan je detaljno objasnio od čega boluje, kao i da, osim zdravstvenih problema, druge nije imao.

Ivan: Mene je uhvatila panika jer sam počeo da se osećam loše, gubio sam snagu

- Sve je bilo super, ali zbog zdravlja nisam mogao dalje. Jednu terapiju sam već preskočio, tri dana pre toga, i osećao sam se loše. Tražio sam doktorku i nije je bilo. Ova što me pregledala pred ulazak uradila je to ofrlje. Ja sam zbog problema sa srcem bio oslobođen vojske i dobio sam vojnu penziju. Od tada vučem teške posledice, imam tahikardiju. Morao sam zbog toga da ležim 22 dana na VMA, tada sam i dobio terapiju, koju pijem već 31 godinu - iskreno je pričao Gavrilović i priznao da ga je uhvatila panika zbog gušenja koje je osećao:

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Gavrilović...

- Mene je uhvatila panika jer sam počeo da se osećam loše, gubio sam snagu, a terapiju nisam popio. Ti lekovi koje ja pijem su opasni, oni ne smeju da se preskaču niti da im se menja vreme. Mora uvek da se piju u isto vreme, a to tamo nije moglo da se desi. Mogu da uđem u predinfarktno stanje, a ja se protiv toga borim od svoje 19. godine. Meni je bitniji moj život nego novac.

Foto: instagram.com/natalija_trik_fx

Ivan: Sani i Natalija su lažljivi Šiptari

Ivan je prokomentarisao i svađu sa Sanijem Trik FX i priznao da mu je bilo odvratno što je Natalija to odmah iskoristila da uđe u "Zadrugu" sa pričom da je došla da brani svog muža.

- Ta svađa je bila glupa. Kakvo je to vređanje na nacionalnoj osnovi, jesi Šiptar - Šiptar si, kao što sam ja Srbin i ponosim se time. Meni je bilo jako nisko kada sam video da je Natalija ušla. To su, bre, budalaštine. Zoveš ženu da te brani, katastrofa. Ako si muškarac, brani se sam - rekao je pevač i dodao:

- Natalija je sve lagala. Ona je imala jednu priču napolju, a drugu unutra. Nikada nisam krpio kraj sa krajem, kao što je Natalija izjavila, i za šta će biti tužena. Sani i ona me ni na jednu tezgu nisu zvali, oboje su tolike lažovčine da će morati da dokazuju na sudu sve što su pričali. Gade mi se. Oni su mene pokušali da degradiraju, ali u tome nisu uspeli. Oboje su mnogo dvolični. Ja veoma dobro znam kakvi su oni i šta su. Ja sa tim nemam problem, oni imaju problem jer su sve lagali. Šiptare treba je*ati!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andrija

20.09.2019 07:54

A lepo je mogao da insistira na odlasku kod lekara i da traži da ostane na dužem lečenju u bolnici ili će da napusti rijaliti.