Savo Perović otkrio pravi razlog zbog kog je napustio "Grand" i priklonio se Pinkovom jatu: Evo gde je zapelo!

Autor: Espreso

Zadruga

19.09.2019

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je potekao iz popularnog takmičenja "Zvezde Granda" bivši zadrugar i pevač Savo Perović napustio je matičnu kuću i prešao u Pinkovo jato.

RepublikaFoto: instagram.com/savo_perovic_je_deriste
Savo Perović...

Naime, kako beogradski mediji saznaju, nakon njegovog učešća u "Zadruzi 2", niko iz "Granda" nije odgovarao na Perovićeve pozive i poruke, pa je on shvatio da više tamo ne pripada. 

- Oni su mene pustili još pre rijalitija, pa pretpostavljam da ni po mom izlasku iz "Zadruge" niko nije želeo da se bavi mnome. Ja prosto moram dalje i to je to. Svakako sam im zahvalan na svemu, ipak sam ja ponikao iz te kuće - potvrdio je pevač naša saznanja.

S druge strane, čelnici Pinka su mu ponudili da potpiše ugovor sa njihovom muzičkom produkcijom, što je Savo s oduševljenjem prihvatio.

On je pre nekoliko dana izbacio i novu pesmu "Ona me cima", a u spotu mu se pojavljuje Mina Vrbaški s kojom je u rijalitiju bio intiman.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andra

20.09.2019 07:59

Ne rešava se to telefonom. Postoji ugovor sa Grandom.