Stanija se vratila u Srbiju: Progovorila o Zadruzi, a evo kada možemo da očekujemo njen ulazak!

Autor: Telegraf.rs

Zadruga

20.09.2019

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević i njen partner Marko Marković su se pojavili na žurki televizije Pink povodom proslave 25 godina postojanja ove medijske kuće.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

Stanija i Marko su započeli vezu u "Zadruzi", a mnogi su mislili da njihov odnos neće dugo potrajati, te da će se nakon izlaska iz rijalitija brzo razići, međutim izgleda da su pogrešili.

Oni uživaju u ljubavi i ne osvrću se na negativne komentare, a Stanije je prokomentarisala svoju ljubavnu romansu sa Markom i priznala da i ona u početku nije bila sigurna da li će njihova veza uspeti.

- Nisam puno polagala nade da će ovo uspeti, ali uspeli smo. Evo prošlo je dva meseca nakon završetka "Zadruge"...  Ovo je njemu prva veza na daljinu, ali uspeli smo - rekla je zgodna starleta.

Njihov odnos često se pominje i u "Zadruzi 3", a njen bivši dečko Vladimir Tomović koristi svaku priliku kako bi je prozvao, a evo Dobrojevićeva reaguje na to.

RepublikaFoto: e-stock agency
Stanija i Marko

- Nisam puno upućena, nisam pratila, ali me fanovi i te kako zaspu sa klipovima kad me tamo spominju. Ne bih to komentarisala, sve vezano za tu temu sam rekla u "Zadruzi" i nakon izlaska, to je za mene završena tema - rekla je Stanija.

Što se tiče ponovnog ulaska, Dobrojevićeva je rekla da još uvek ne zna, za sada ne, ali nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tamara ana

20.09.2019 18:26

Stanija, usta su ti usla u nos, kolika su.

Odgovori 9 18
Emi

21.09.2019 11:40

Stanija još uvek nije za bacanje. Bolja je od svih zadrugarki ukupno.

Odgovori 14 4