POTRESNE SCENE! Krunićka ispuštala jezive krike, zapomagala na kapiji i gušila se: Usledio slom živaca zbog raskida sa Filipom Reljićem!

Autor:

Zadruga

22.09.2019

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku sinoćnjeg programa u "Zadruzi" Jelena Krunić i Filip Reljić pokušali su da objasne zbog čega je došlo do kraha njihove ljubavne veze.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Jelena Krunić...

- Jelena, šta se to konkretno desilo između tebe i Flipa kad si toliko plakala? - zanimalo je novinare.

- Desilo da sam možda polagala neke nade, i da sam neku priču htela da isteram do kraja, jer je neko video u meni ono što se ne da videti na kamerama... Da je nakon nekih epiteta o meni, konačno neko video nešto u meni što većina ne vidi, možda sam i ja napravila grešku da sam prerano u to ušla, našla sam to možda u jednoj osobi iako je mladji sedam godina, ali to meni nije problem, bitan je intelekt, ne godine... Mislim da sam ljuta na sebe jer sam opet omanula zbog tog nekog svog predavanja cele sebe... Dam se 300 posto, pokušavam da se promenim... - suzdržavala se Jelena da ne zaplače.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena i Filip nedavno...

- Dolaze mi priče da mu se ide kući, da nije znao kako da raskine sa mnom, da je to pričao drugarima, što je ružno. Ne mislim da je imalo zrelo ako znaš da si pod kamerama - nastavila je Jelena Krunić o razlozima rastanka.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Filip Reljić...

- Meni je isto teško da pričam o tome, ne želim da iznosim privatne stvari, mada sam neke stvari rekao svojim prijateljima u rehabilitaciji... U ovoj situaciji ne vidim krivca ni u Jeleni ni u sebi... Ja u Jeleni jesam video drugu sliku od ove kod crnog stola, ali u nekim stvarima se ne poklapamo.. Mislim da bi u budućnosti to mogao da predstavlja problem. Torta je samo situacija u kojoj sam video da ne možemo da nađemo zajednički jezik - pokušao je da objasni Filip, ali Jelenu su ipak najviše pogodile reči Marije Kulić, koja je ustala i prokomentarisala ovu situaciju na sledeći način:

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Jelena se potpuno slomila...

- Ova Jelenina priča je slična Miličinoj, kakva god da je, svi znate kakva je Jelena Krunić. Zašto ulazite sa njom u vezu? Ona se hvata za slamku, traži pažnju, traži da bude voljena. Ti znaš kakva je Jelena i kakav je temperament, i hteo si da napraviš neku priču. Nemojte da je koristite. Sad kao Jelena ne valja - pričala je Marija.

Ipak, ona je istrčala napolje i zaputila se ka kapiji, gde je dugo jecala i zapomagala,

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

22.09.2019 08:38

Najbolje da je nasla decka iz osnovne skole pa onda dobila nervni slom sto ga je izgubila..ona nije normalna..