ALKOHOLIČAR KOJI JE ZLOSTAVLJAO MARIJU I MILJANU: Ovo je prava istina o nasilju u porodici Kulić!

Autor: Pink

Zadruga

22.09.2019

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Zadruzi 3" novinar Marko Đedović otkrio je nedavno nepoznate detalje o porodici Kulić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić...

Naime, Đedović je ispričao kako je afera "porodično nasilje" smišljena od strane Miljane Kulić. On je otkrio da je Miljana naterala njenu dadilju Klaru da je fotografiše ispred suda, dok podnosi prijavu protiv svog oca Siniše Kulića za zlostavljanje, te da je sve te fotografije prosledila novinarima. Marko je ispričao i da je Miljana sama slikala krivičnu prijavu i to dostavila medijima, te da mu je ispričala da je Siniša alkoholičar koji godinama zlostavlja nju i njenu majku Mariju Kulić.

Đedović je dodao da je od Miljane čuo i da je Siniša u alkoholisanom stanju mnogo puta svoju suprugu i ćerke terao iz kuće. Đedović je naveo i da se su se Kulići, kada su izgladili odnose, dogovorili da krađu nakita "smeste" upravo dadilji Klari, koja je u celoj toj priči, izvukla najdeblji kraj.

Povodom ovih navoda oglasio se i Siniša Kulić, koji se pravdao i zaklinjao da nikada nije zlostavljao Mariju i Miljanu, te je za sve optužio Klaru.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Marija i Siniša...

- Cela ta priča potekla je od onog lopova Klare, koja nama niti je prijatelj, niti ništa. Mi nismo znali, ona se ponudila da čuva Željka. Ona je nas baš pokrala, ali to na tome neće da se završi, jer u ovoj zemlji postoji zakon - rekao je Siniša.

Miljanin otac i Marijin muž je istakao da je upravo Klara pokrala njihov porodični nakit.

- Klara je od nas dobijala novac što je čuvala našeg Željka i to se dešavalo kada Marija i ja imamo neke obaveze, a ona ostaje kod kuće. Jednog dana smo otišli da podignemo neke pare. Kada smo se vratili, videli smo da Klara džogerom briše spavaću sobu. Ja volim da spavam bar sat vremena u toku dana i kada sam se probudio, video sam da nema Željkovog lančića i da nema ništa u kutiji. Neću da grešim dušu da kažem da je ona 100 osto, ali sam 99 odsto siguran jer je samo ona ulazila u sobu - rekao je Siniša i dodao da je Klara sve smislila kako bi mu smestila, budući da ju je uhvatio na delu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

22.09.2019 14:56

Sve je to smislila Miljana. Čak je pisala i komentare protiv Klare. Miljana im probleme pravi.

Odgovori 12 1