TOMOVIĆ ĆE ODLEPITI! Evo kad STANIJA ulazi u "Zadrugu 3": Otkrila čega se najviše plaši i da li će se pozdraviti sa Vladimirom!

Autor: Alo

Zadruga

22.09.2019

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević je, između ostalih, obeležila prethodnu sezonu "Zadruge", ali se ipak nije našla na pobedničkom postolju.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija Doborojević...

Podsetimo, ona je završila na trećem mestu, tik iza Marka Miljkovića i pobednice Lune Đogani.

Iako se dugo šuškalo da li će se Stanija uopšte vraćati po pobedničku titulu, s obzirom na to da se na imanju u Šimanovcima nalazi njen bivši dečko Vladimir Tomović, ona je ipak prelomila i odlučila da se ipak vrati u rijaliti i stane oči u oči sa njim.

- Nismo još postigli dogovor, ali ako sve bude onako kako smo zamislili, to će sve biti posle Nove godine, početkom 2020. godine - otkrila je Dobrojevićeva.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Marko i Stanija...

- Za mene je tema sa Vladimirom zauvek završena. Vidi se da je on veoma povređen. Ako budemo ušli u rijaliti, sa Vladimirom nećemo ni da se pozdravimo, neću da mu pružim ni ruku, to nije zaslužio. Samo me plaši Markova reakcija ako me Vladimir bude dirao. Skočiće na njega jer on ne da na mene, a Vladimir to i želi - zaključila je Stanija.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Vladimir Tomović...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

22.09.2019 14:53

Tomovića je teško zbuniti ili iznenaditi.