Mučili čak i njene roditelje: Ivana Krunić prošla kroz brutalno vršnjačko nasilje!

Autor:

Zadruga

22.09.2019

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vršnjačko nasilje je uvek bilo prisutno i vreme je da mu se stane na put!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Krunić

Ivana Krunić sela je na vruću stolicu, leđa o leđa sa Vladimirom Tomovićem, a prethodno su Mina Vrbaški, Miona Jovanović i Jelena Pešić dale sve od sebe da odgovore na sva pitanja kako bi pokazala koliko dobro poznaju najaktuelnijeg zadrugara.

Voditeljka Tamara Đurić im je postavljala pitanja koja su ovoga puta zaintrigirale sve prisutne, a svi su bili zaprepašćeni kada su saznali da je i Ivana bila jedna od onih koja je preživela vršnjačko nasilje.

"Najteža stvar koju je Ivana preživela u životu?", postavila je Tamara pitanje Vladi, a on je odgovorio, "Raskid veze", što nije bilo tačan odgovor, te je Ivana otkrila da je prošla kroz vršnjačko nasilje u osnovnoj školi.

RepublikaFoto: RTV Pink
Ivana Krunić

- Ja nisam prolazila teške stvari, ali u osmom razredu osnovne škole imala sam problem sa ljubomornim devojkama. Doživljavala sam maltretiranja, roditeljima su stizale preteće poruke, nije vreme sad da pričam o tome. To je bilo loše, ali mi je pomoglo da razgraničim šta je dobro, a šta loše - rekla je ona.

Tamara je tada apelovala na javnost da povedu računa o deci koja vršnjačko nasilje nad nemoćnom decom, dodajući da takva vrsta nasilja nije nimalo banalna i da deca umeju i te kako da budu banalna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ANA

23.09.2019 11:19

iVANA KRUNIC JE JEDINA LEPA I PRIJATNA OSOBA U z3