(VIDEO) Pojavila se niotkuda: Gagi ispričao jezivo iskustvo, spomenuo i crnu magiju!

Autor:

Zadruga

24.09.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani i Bane Čolak odlučili su da se zaslade eurokremom, pa su u pabu pričali o neobaveznim temama, dok su danas doručkovali.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

Međutim, Gagi se tokom razmena informacija prisetio jedne situacije koju nikada neće zaboraviti i koja se uvek nađe pred njegovim očima kad god pomisli na to. Zbog onoga što je otkrio, svi su prasnuli u smeh.

- Vozim se ja sa kumom, a baba koja izlazi iz kukuruza i viče. U čemu je poenta da baba izađe iz kukuruza? To je bilo kod Sombora, tražila je pomoć. Vi mene za*ebavate, neću da pričam više - rekao je Gagi.

Čolak mu je odmah ukazao na to da je u pitanju vlaška magija, zbog čega je Đogani bio vidno preplašen i zaprepašćen, pa je nastavio da iznosi detalje tog potresnog momenta.

- Postoji ta vlaška magija, babe se skupljaju i gataju, igraju. Po predanju, svako od nas ima anđela čuvara. Od 3h do 6h anđeli te napuštaju. Svi najveći zločini i masakr dešavaju se u tom periodu - rekao je Bane.

- Te noći bila je i pucnjava, tuča. Mogli smo da izginemo, ja sam ozbiljan - nastavio je Gagi.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Savo

24.09.2019 15:33

Gagijeve bezvezne nedovršene priče strave i užasa.

Odgovori 10 0