Biljana Dragojević promenila ploču: Volim Dalilu i Anu iako svi pričaju da su prostitutke!

Autor: Hit, Informer

Zadruga

25.09.2019

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević kaže da voli svoje snajke Anu Korać i Dalilu Dragojević, bez obzira na to što ljudi govore da su njih dve prostitutke.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljana Dragojević...

Davidova i Dejanova majka ističe da je zluradi komentari ne dotiču jer ona zna šta je prava istina.

- Nije tačno da imam nešto protiv mojih snajki. Baš me briga što govore da se one bave prostitucijom. To nije istina i to su su samo prazne priče - kaže Biljana.

- Zadovoljna sam njima dvema. Ako su dobre mojim sinovima i meni su super, nema razloga da bude drugačije - dodala je.

Dragojevićeva je rekla da se kaje što je u početku ružno govorila za Koraćevu. Pravda se da je to je zbog toga što je dozvolila da drugi utiču na njeno mišljenje.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Ana Korać...

- Verovala sam raznim ljudima koji su govorili sve najgore o Ani, pa sam na osnovu toga stvorila lošu sliku o njoj. Krivo mi je zbog toga i drago mi je da smo izgladili odnose kada je izašla iz "Zadruge 2", i putem medija i lično sam joj se izvinila i sada je sve u redu - priča Biljana. 

- Isto tako bih volela da se pomirim sa Dejanom i Dalilom. Što se njih tiče, kada budu izašli iz "Zadruge 3", mogu slobodno da dođu kod mene i lepo ćemo sesti i porazgovarati o svemu. Nemam ništa protiv njih - objasnila je Biljana.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Dalila i Dejan...

Biljana tvrdi da između Dejana i nje nije bilo nikakvih svađa i da je on prekinuo kontakt s njom.

- Ne komuniciramo već dve godine. Dozvolio je ljudima da mu napune glavu glupim pričama. Možda se naljutio na mene kada sam pružila podršku Aleksandri Subotić, koja se u to vreme zabavljala sa Davidom. Dejanu je verovatno to zasmetalo jer su Dalila i on bili u lošim odnosima s njom - rekla je Dragojevićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kimi

25.09.2019 20:12

Najlakše je nekog, bez ikakvih dokaza optužiti da je lopov, gej, prostitutka, ludak ..........

Odgovori 26 1
Vesna

27.09.2019 16:34

Teško je odbraniti se od ludaka koji vredjaju sve redom. Milion puta ponovljena laž može nasilno da se prihvati i postane istina.

Odgovori 10 0