RASKINULI DAVID I ANA? Dragojević shvatio da pravi od njega majmuna, pa izvređao Soraju i zahtevao da mu pod hitno pošalje Koraćevu nazad u Beograd?!

Autor: Star

Zadruga

26.09.2019

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saznanjima jednog beogradskog lista, Ana Korać i David Dragojević su navodno raskinuli vezu početkom nedelje, a David je za sve okrivio njenu prijateljicu Soraju Vučelić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Ana...

Naime, Ana je otišla pre 10 dana u Milano kod svoje drugarice Soraje koju nije videla duže od godinu dana pošto joj je zabranjen ulazak u Srbiju.

David nije bio čak ni pozvan da krene sa devojkom u Italiju, ali je dozvolio Ani da ide jer zna koliko su ona i Soraja vezane, te da su se jako uželele jedna druge. I sve je bilo u redu dok njegova devojka nije počela da objavljuje fotografije sa najskupljim komadima garderobe i obuće brendova "Luj Viton", "Šanel", "Balmein"... Tada je David shvatio da Ana to sebi nikako ne može da priušti pošto nijedna stvar ne košta manje od 2.000 evra, a ona je slikala preko deset kesa sa garderobom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja bebica @sorajavucelic ❤❤❤❤

A post shared by ? Ana Korac ? Official (@ana_korac) on Sep 21, 2019 at 1:04pm PDT

 

- David je odmah pozvao Anu i urlao na nju! Vikao je kako ga njih dve prave majmunom i kako zna on vrlo dobro da te skupe krpice ne mogu same da priušte već da im to kupuju neki lovatori! Ana ga je ubeđivala kako je sve to Soraja častila i kako nema razloga da brine jer mu je verna kao pas, ali on je doživeo slom i nije prestajao da urla. Onda je tražio da mu da Soraju na telefon, što je Ana uradila, pa je sočno izvređao i poručio joj da ne uvlači njegovu devojku u svoje filmove i da je pod hitno pošalje nazad u Beograd. Soraja mu je samo kratko odgovorila da treba da se leči i prekinula vezu - otkriva izvor i dodaje da se Ana mnogo naljutila na njega što se usudio da napadne Soraju, pa dva dana nije htela da mu se javi.

RepublikaFoto: instagram.com/vucelicsorajasara
Soraja Vučelić...

- David je pozeleneo za ta dva dana! Mislio je da će Ana tek tada da ga prevari sa nekim lovatorom, pa je počeo da joj šalje srceparajuće poruke kako ne može da dočeka da je opet zagrli i poljubi. I ona se lako odljutila jer je shvatila da želi samo Davida koji ima mnogo kvaliteta kao čovek i muškarac. On je ubedio sebe da će joj verovati, ali se plaši da se Ani ne osladi život na visokoj nozi i skupi pokloni. On se nada da će je to proći, pošto Soraji za dva meseca ističe zabrana ulaska u Srbiju, pa ko zna šta će se dešavati kada se opet udruži sa Anom. One su ipak navikle na raskošni stil života, ali u Srbiji toga nema - završava izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

26.09.2019 09:39

Neka ceka David. Neka ceka. Čekaj bre!

Odgovori 13 1