Potresna ispovest učesnice Zadruge: Muškarac od 60 godina ju je zatvorio u kuću i maltretirao!

Autor:

Zadruga

28.09.2019

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Držao ju je kao zarobljenika u kući.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iva Grgurić

Jedna od najatraktivnijih zadrugarki u rijaliti programu "Zadruga 3" Iva Grgurić bacila je oko na Stefana Karića, velikog zavodnika u Beloj kući, a njen ljubavni život koji je imala van rijalitija je tokom prethodne noći zaprepastio sve. 

Naime, Iva je tokom "Igre istine" otkrila da je imala vezu sa čovekom koji je imao preko 60 godina i koji ju je, kako ona kaže, držao kao zatočenika u zlatnom kavezu i pritom je maltretirao. 

Prema Ivinim rečima, iz svega ovoga ju je spasio bivši dečko Marinko Zvonko, sa kojim je redovno objavljivala fotografije na kojima su srećni i zadovoljni.

Grgurićeva nije želela da otkrije razlog raskida, a poslednju fotku sa Zvonkovim je objavila 20. juna kada im je veza cvetala. 

Šta je pravi razlog raskida i kada su oni zapravo prekinuli svoju ljubavnu romansu, ostaje da saznamo u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading