Dalila, Dejan, Ana i David su bez mene potpuno nebitni: Aleksandra Subotić iskreno o ulasku u rijaliti!

Autor: alo.rs

Zadruga

28.09.2019

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić odlučila je da ne ulazi u rijaliti, a sada je objasnila i zbog čega.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

Bivša devojka Davida Dragojevića kaže da joj je sa dečkom u spoljnom svetu odlično, pa da je ponudu da uđe u rijaliti odbila.

- Svesni su oni da su Dalila i Dejan, kao i Ana i David, bez mene potpuno nebitni. Znam da su Ana i David već potpisali ugovor i da će ući u "Zadrugu", ali znam da oni nikome neće biti interesantni. Ta priča je bila zanimljiva zbog naših svađa, prepucavanja, preljube, izdaje, a koliko vidim oni više nikoga ne interesuju. Takođe, sada, pošto su se braća Dragojević izmirila, ni to neće biti zanimljivo za gledanje. Svi će biti super, svi će se slagati, držati skupa, ali koga to uopšte zanima? rekla je Aleksandra.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
David i Ana

Subotićeva je dodala da je jednom nisu ispoštovali, pa ne planira ponovo da uđe u ovakav šou. Ona sada zarađuje preko Instagrama.

- Svesna sam da su mnogi od njih moji fanovi, dok me drugi mrze, ali čak i oni koji su tu isključivo zbog toga da me napljuju, puno mi znače, jer zarađujem od svakog njihovog klika, komentara - kaže Aleksandra Subotić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jelena

28.09.2019 15:57

Jedna mlada majka umesto da brine o svom detetu hoće ponovo u rijaliti i opet da ostavi dete kod drugog. A lepo mogla da neguje dete i završava bar srednju školu.

Odgovori 35 1
Slavko

29.09.2019 08:04

Aleksandra ima najbujniju maštu da izmisli neku novu prevaru u rijalitiju.

Odgovori 22 0