ZOLA ZANEMEO OD ŠOKA: Saopšteno mu da će postati TATA!

Autor:

Zadruga

28.09.2019

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ove večeri je uradila test za trudnoću i on je bio pozitivan, te je zadrugarka shvatila da je u drugom stanju.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Miljana Kulić...

Otac njenog deteta je Lazar Čolić Zola, njen dečko iz rijalitija. Miljanina majka, Marija Kulić odmah je počela da se trese i plače zbog šoka što će dobiti još jedno unuče i nikako nije mogla da prihvati ovu informaciju.

Povodom svega ovoga odmah je kontaktran budući tata Zola.

Lazar je ostao bez reči i nije znao šta ga je snašlo, a onda je priznao da mu je neizmerno drago i da je srećan što će postati otac.

- Čuo sam neke priče, ne znam šta je istina. Nisam čuo to do sada, nemam šta da izjavim, u šoku sam. Nemam ništa protiv, drago mi je, srećan sam, ako je tako ne bežim od toga. Ona zna sve što smo pričali. Ja ne znam da li je to istina. Malo sam pogubljen, majke mi. Sve pozitivno mislim, srećan sam - ponavljao je Zola.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink/youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana...

Kada mu je rečeno da Marija nije tako sjajno reagovala na vest o Miljaninoj trudnoći, Zola se nije previše potresao, te je rekao da će vremenom sve doći na svoje mesto.

- Dobro, nema veze, doći će to sve svoje - zaključio je Zola.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesa

29.09.2019 12:22

Sve se odigrava po dogovoru. Svako glumi svoju ulogu.

Odgovori 15 0
Brzi

29.09.2019 13:03

Mozda nije Zola kriv.