HAOS U NAJAVI! Ubiću je ako rodi dete: Siniša Kulić besan kao ris na ćerku!

Autor:

Zadruga

30.09.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda i učesnica treće sezone rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić preksinoć je uradila test za trudnoću i saznala da je u drugom stanju. Kako saznajemo, Kulićeva je u petoj nedelji trudnoće, a njeni roditelji Marija, koja se takođe nalazi u rijalitiju, i otac Siniša van sebe su zbog tog saznanja. Otac Miljaninog deteta Lazar Čolić Zola uključio se u "Zadrugu" kako bi Miljani pružio podršku, međutim, i dalje je neizvesno da li će Miljana zadržati dete.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Siniša za Zolom i Miljanom

Naime, Miljana je nakon što je uradila test saopštila ukućanima da je u drugom stanju, a njena majka doživela je nervni slom kada je saznala za tu vest.

- Sram te bilo, gadiš mi se, đubre jedno. Kako si smela, Miljana, ovo da mi uradiš. Ovakvu scenu si mi priredila drugi put, stoko jedna, skloni mi se da te ne gledam. Da nisi slučajno hemijskom to uradila, nesrećnice - vikala je kroz suze Marija na Miljanu sumnjajući u rezultate testa.

- Mama, pijem lekove za želudac. Kunem ti se u Željka, trudna sam. Neka svi pomru, i tata i sestre, ako lažem, zaista je pozitivan test - govorila je Miljana, a njena majka je bila van sebe od besa. U jednom trenutku joj je i pozlilo, pa ju je Lepi Mića pridržao da ne padne u nesvest, a onda je nastavila da urla na ćerku.

Marija: Sram te bilo. Gadiš mi se, đubre jedno. Kako si smela ovo da mi uradiš?

- Ovo što si uradila je strašno. Dete ti je malo, stoko jedna, ništa ne znaš. Hoćeš kao ova da budeš, sedmoro dece i sve različiti očevi. Marš da te ne vidim više - odbrusila je Marija.

Miljana je Drvetu mudrosti priznala da je skeptična u vezi sa nastavkom trudnoće, a onda je u razgovoru sa Zolom, koji im je produkcija omogućila, ponovo pala u iskušenje da promeni mišljenje o svemu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana je opet u drugom stanju

- Kako si, jesi li dobro? Slušaj me, nemaš potrebe da se opterećuješ oko bilo čega. Sve o čemu smo pričali, stojim iza toga. Ja sam uz tebe šta god da je - rekao je Zola na početku razgovora.

- U šoku sam! I sam znaš da je dogovor bio da se držimo dogovora i da ja neke osobine treba da promenim kod sebe i da ćemo da razgovaramo o svemu. Zato si rekao da ne pričam da smo u vezi, dogodilo se to što se dogodilo. Ne mogu preko telefona da pričam sa tobom, ja hoću da se vidimo, ukoliko bi mogao večeras da dođeš. Loše mi je i teško mi je i sam znaš šta sam preživela i sa depresijom. Psihički nisam bila dobro, dobila sam strahove posle porođaja. Znaš da imam želudačnu kilu i volela bih sa tobom da se vidim - rekla je Miljana.

 U šoku sam, ne znam šta da radim. Već sam jednom bila najstrašnije osuđena zato što sam ostala trudna u rijalitiju, kukala je Kulićka

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija ne podržava Miljanu i Zolu

Zola je ushićeno nastavio da je ubeđuje da ne čini nešto zbog čega će se pokajati, a Miljana ga je odmah upitala šta njegova majka misli o tome i da li je srećan zbog ovih novosti.

- Ja bih voleo da se vidimo, ali što se tiče dogovora, ovo nam može biti nešto što može da nam poboljša odnos. Ovo treba da bude razlog promene našeg odnosa. Ja sam tu za tebe, ne treba nam niko. Ne mora niko da bude uz nas! Ko god šta priča, ja sam uz tebe sad, ne zanima me niko drugi. Rekao sam mami, rekla je da je to između nas. Ako mislimo da živimo zajedno, da to uradimo. Ona nema ništa protiv. Meni je najbitnije da mi obavimo razgovor. Veruj u mene i nemoj da pitaš ljude da li ja tebe volim ili ne! Nikad te nisam slagao, srećan sam, volim te najviše na svetu - ispričao je Zola.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola oduševljen što će postati otac

Miljana nije mogla da sakrije emocije i sve ono što joj je donelo nemir u život kada je bivšem dečku Ivanu Marinkoviću rodila sina Željka, pa je kroz plač morala da ga podseti na to da nije spremna da ponovo proživljava iste prizore.

- Bila sam najstrašnije osuđena zato što sam ostala trudna u rijalitiju, izgubila sam poverenje u sve posle svega što mi se izdešavalo! I on mi je pričao lepe stvari, pa se desilo šta se desilo. Detetu nije ni čestitao rođendan, sprdao se sa celom situacijom - rekla je Miljana Lazaru kroz plač.

Kontaktirali smo sa Sinišom Kulićem, Miljaninim ocem, kako bismo proverili da li se on raduje još jednom unučetu ili je na strani svoje žene Marije, koja se protivi ćerkinoj trudnoći.

- Moja Miljana nije normalna kada je sebi to dozvolila. Ubiću je ako rodi to dete. U kuću mi neće ući više ako bude sa tim propalitetom, koji će joj pokrasti pare i nestati. Ne želim unuče od Zole. On ne može da se stara o detetu. Mene je sramota, u pravu je Marija kada kaže Miljani da treba da se reši deteta. U početku sam mislio da je sve šala, ali kada sam shvatio da je to istina, poludeo sam - poručio je Kulić.

Foto: RTV Pink, S. Kojić

Biznismen progovorio: Iva ima HPV virus

Veliku pažnju pre dve večeri privukla je ispovest Ive Grgurić. Poznati hrvatski milioner, poznatiji kao "dobri tajkun", našao se na udaru Ive, koja ga je optužila da je zlostavljao. U pitanju je Marijan Šarić, koji se oglasio nakon Ivinih optužbi da ju je silovao, a biznismen tvrdi da sa Ivom nikad ništa nije imao:

- Ivu je doveo neki Mateo, ja nisam znao ko je čovek. On je platio za dve godine unapred 8.000 evra da ona živi u tom stanu, koji ja izdajem. Kad jedan dan zove Iva mene i kaže kako je Mateo maltretira i da hoće da je izbaci iz stana. Ja joj nađem novi stan, kad posle mi se požalila da ima nekih zdravstvenih problema. Zakazao sam joj kod najboljeg doktora da ode na pregled. Kad ono - užas, katastrofa, da vam ne pričam. Zadnji stadijum HPV virusa, hitna operacija, da ne ulazim sad u to, to su njene zdravstvene stvari. Ja sa njom ništa nisam imao baš zbog toga, ona je pričala da sam joj ja pretio, a ja miša ne bih zgazio. Nikad ne bih spavao sa njom, susedi su mi govori, dnevno joj je dolazilo 20-30 momaka - ističe Marijan.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

30.09.2019 11:01

Ovo je pretnja ubistvom. Ne verujem da je ozbiljno mislio.