Marija napušta Zadrugu nakon se*sa Miljane i Zole?! Nema drugi izbor vraća se mužu!

Autor:

Zadruga

29.09.2019

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao snažan udar groma rijaliti "Zadrugu" je juče prodrmala vest da je Miljana Kulić ponovo trudna. Nakon deteta koje je dobila iz kratke veze u konkurentskim "Parovima" sa Ivanom Marinkovićem, a koje već skoro dve godine živi na imanju u Šimanovcima, Nišlijka je ovoga puta začela sa Lazarom Čolićem Zolom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija ne podržava ljubav Miljane i Zole

On je danas stigao u "Zadrugu" da porazgovaraju o svemu, najavio je i da će za 20-ak dana da uđe i kao punopravni učesnik, a ubrzo su stigli i rezultati iz bolnice koji su potvrdili da je Miksi u drugom stanju.

Usred čitave ove drame Miksi i Zola su se osamili u hotelu, gde su imali žestok s*ks iako je ona trudna i morala bi da se pazi. Nakon toga nisu oprali ni ruke, niti su se pobrinuli za ličnu higijenu što je izazvalo salvu komentara na mrežama, a mnogi su apelovali na Mariju Kulić, da bi trebala da izađe iz Zadruge kako bi sačuvala svoju čast.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Zola su imali seks akciju na rajskom ostrvu

Foto: facebook.com/printscreen/zadrugaofficial

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jela

30.09.2019 11:03

Marija da ostane u Zadruzi. Ušla je da zaradi pare za svoju porodicu.

Odgovori 11 0