(VIDEO 18+) Zola pocepao Miljanu na Rajskom ostrvu: Uzdisala od zadovoljstva, krevet se tresao!

Autor:

Zadruga

29.09.2019

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pre nego što su se rastali prepustili su se strastimja i prodrmali jorgan, srećni što su "prepeglali" određene nesuglasice. Par se, inače, sastao u Kazanovinoj kući na Rajskom ostrvu "Zadruge 3" te zvanično obelodanio Miljaninu trudnoću, a nakon brojnih poljubaca i zagrljaja, po svemu sudeći pala je i vrela akcija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola

Miljani i Zoli očito nimalo nisu smetale kamere za koje su sigurno bili svesni da ih sve vreme snimaju, pošto je veoma malo onih koje nije zanimalo da li je Kulićeva stvarno ponovo u drugom stanju, te da li će zadržati bebu. 

Kada je došlo vreme da se rastanu, nisu mogli da prestanu da se drže za ruke, a poljupci su samo pljuštali. Nije im bilo svejedno, jer nije sigurno kada će se tačno videti ponovo. 

Podsetimo, Miljana Kulić nakon kućnog testa za trudnoću obavila je i analize krvi, te onda i potvrdila da je zaista u drugom stanju. Sa Zolom je popričala o svemu koliko im je vreme i mesto dozvoljavalo, a njena majka Marija sve je nervozno posmatrala sa strane, komentarišući kako je ovo pravo vreme da pokažu koliko su ozbiljni i koliko se zapravo vole. 

- Šta ima meni da čita (rezultate testa)... Još kaže Miljani - pročitaj majci. Bezobrazluk! Oni će da ga čuvaju, neću sigurno ja. To ne folazi u obrzir. Rekla sam. Kraj. Nek' se pokažu sad! I koliko se vole i koliko su ozbiljni - gunđala je Marija, oko koje su stajali i sedeli brojni znatiželjni, ali i zabrinuti zadrugari.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
djole

30.09.2019 08:35

Marija je gundjala kao prava zla tasta.

djole

30.09.2019 09:29

A ona je njega lomila.

Odgovori 10 0