Zvezda "Zadruge" ali i "Parova" stigla na Pink, a za njom i ON: Najjači rijaliti igrači svih vremena spremni da naprave tektonski poremećaj?!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

30.09.2019

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola je juče posetio trudnu Miljanu Kulić u rijalitiju "Zadruga 3". Oni su pričali o detetu, a imali su i seks pred kamerama.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Miljana i Zola...

Zola se od juče nije oglašavao na Instagramu, a večeras, nešto posle 18 sati, on je objavio na storiju da je stigao na "Pink".

Da li on to već danas postaje punopravni takmičar ili je nešto drugo u pitanju, ostaje nam da vidimo.

Foto: instagram.com/zola_dj_
Lazar Čolić Zola

Interesantno je da je u isto vreme, fotografiju sa istog mesta objavila i Sanja Stanković. I ona je stigla na "Pink", a kako beogradski mediji saznaju, ona samo prati svoju devojku Jovanu Tomić Matoru koja se vraća u "Zadrugu". Moguće je da su i Matora i Zola zapravo stigli da potpišu ugovore.

Foto: instagram.com/mrs_s.happy
Sanjina objava...

- Matora je odlučila da se ponovo okuša u rijalitiju. Ona i Sanja su se vratili sa mora gde su se opraštale jedna od druge, ali Tomićeva neće dugo biti sama u Šimanovcima. I Stankovićeva će joj se pridružiti, ali tek oko Nove godine - kaže izvor blizak poznatom paru.

RepublikaFoto: Promo foto

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

01.10.2019 07:41

Videćemo.