Marija odlučila da traži starateljstvo nad unukom: Uzeću Miljani Željka na sudu!

Autor:

Zadruga

01.10.2019

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka i majka rijaliti-zvezde Miljane Kulić Marija Kulić oštro se protivi ćerkinoj drugoj trudnoći i otvoreno pričao da Miljana treba što pre da se reši bebe, koju čeka sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Posle burne svađe koja je izbila između majke i ćerke, Marija je hitno izvedena iz Bele kuće zbog veoma lošeg stanja, a kada je došla sebi, produkciji je rekla da će tužiti Miljanu i da će joj oduzeti sina Željka ukoliko ona odluči da Zoli rodi bebu.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Marija i Miljana

Naime, Miljana je odgovarala na pitanja koja se odnose na njenu trudnoću, a onda je izbila žestoka svađa između Marije, Miljane i Lepog Miće, koji smatra da Zola treba da dobije šansu kod Kulićke.

- Kakav Zola, od toga nema ništa, marš u pi*ku materinu. Marš tamo, kakav Zola. Ko te, bre, pita? Ovde se pitam ja i niko više. Ja sam to dete čuvala, ja se pitam o njenom životu. Marš u pi*ku materinu. Moje dete neće da propadne zbog tuđeg ku*ca. Da se zarobi sa decom, a dete da čuva Marija. Od Zole nema ništa, odluku donosim ja. Sve što me poslušala uradila je kako treba, sve što nije ispaštala je - vikala je Marija, a Miljana i Lepi Mića su se oštro protivili njenom stavu.

 Marija: Željka nije ni pet minuta za dve godine sama pričuvala, a hoće da ide u Bosnu. Ma, sve ću reći na sudu

- Nemaš ti tu šta da odlučuješ, ti si svoje rodila. Ja bih voleo da Zola kaže javno šta misli o svemu - rekao je Mića, a Marija nije popuštala:

- Ovo dete ne dolazi u obzir, ne može ona to da izdrži. Neka pravi drugoj deci, a ne ovoj ludoj Miljani.

Nakon toga umešala se Miljana i obratila se produkciji sa molbom da uvedu psihijatre i da utvrde da li je ona normalna ili luda kao što njena majka kaže.

- Svi govore da ja nisam sposobna za ovo. Neka dovedu psihijatra da provere da li sam zdrava - urlala je Miljana, posle čega se Mariji jako slošilo.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Mariji je pozlilo zbog mIljanine trudnoće

Otac Siniša očajan

Nakon što je Siniša Kulić saznao da mu je ćerka po drugi put zatrudnela u rijalitiju, i to sa dva različita muškarca, on je digao ruke od nje! Za naš list Siniša je otkrio da se ne slaže sa ćerkom i da će je izbaciti iz kuće ukoliko zadrži Zolinu bebu.

- Ja sam šokiran, mislio sam da to nije istina. Zolino unuče me ne zanima. Ja se slažem sa Marijom, Miljana što pre treba da se reši deteta. Ukoliko želi da zadrži dete, kod mene u kuću više neće ući. Dosta smo je tolerisali, ovo je sada preterano - rekao je Miljanin otac.

 Ja ovo ne mogu podneti, bolje da umrem nego da dočekam da ova luda rodi onom manipulatoru dete. Svog unuka ću ja da uzmem, a ona kako hoće

- Đubre jedno, skratila si mi život 30 godina. Htela sam da ti pomognem sa ovim jednim detetom, a šta treba drugo, treće, peto da praviš - rekla je Marija Miljani, a potom je izašla napolje, gde joj je pozlilo, te je potražila pomoć, koja joj je odmah ukazana. Obezbeđenje je odvelo Mariju kako bi joj u prostorijama produkcije ukazali pomoć.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Miljana je ponovo u drugom stanju i to sa Zolom

- Marija je kukala na sav glas od bolova i sve vreme se hvatala za glavu i govorila da je jako boli. Nakon što je došla sebi produkciji je otvorila dušu i rekla da ne može da podnese ovu situaciju. Marija je bila van sebe i na sav glas je kukala: "Ja ovo ne mogu podneti, bolje da umrem nego da dočekam da ova luda rodi onom manipulatoru dete. Neću da dozvolim da se ovo desi i da mog Željka ne viđam. Odlučila sam, uzeću Miljani Željka na sudu. Tražiću puno starateljstvo, a ona neka rađa Zoli decu, ja mog unuka ne dam. Miljana nije sposobna da sama čuva dete, a kamoli decu. Željka nije ni pet minuta za dve godine sama pričuvala, a hoće da ide u Bosnu. Ma, sve ću reći na sudu, ako treba i socijalnog radnika ću zvati i sve ću priznati, ali će Željko meni ostati, da spasem dete". Nakon toga Mariji je ukazana lekarska pomoć, pa se vratila u Belu kuću - rekao je izvor blizak produkciji.

Foto: Pink.rs

Miljana i Zola odabrali i ime

Miljana je otkrila zadrugarima da su ona i Zola odlučili kako će im se beba zvati, iako još uvek ne znaju pol deteta, oboje priželjkuju da bude devojčica, pošto Miljana već ima sina Željka.

- Rekao mi je da me voli najviše na svetu, da ćemo da živimo u Banjaluci, da ćemo da počnemo da radimo, da me njegova majka pozdravila, da se ne svađam sa tobom. Da će da gleda kao da ima dvoje dece, i Željko i ovo. Da se zove Ljubica, po njegovoj baki, a ja sam htela da se zove Milica - rekla je Miljana tužno.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju saznala za trudnoću

Atraktivna Nišlijka nekoliko dana je osećala jutarnje mučnine, pa je pre nekoliko dana odlučila da uradi test za trudnoću, koji je potvrdio da je ona u blagoslovenom stanju. Miljana je, uz podršku Marka Janjuševića Janjuša, uradila test u toaletu Bele kuće, a čitav trenutak otkrivanja dve crtice na testu koje znače da trudnoća postoji bio je jako napet. Nakon saznanja da čeka bebu, Miljana se najviše plašila Marijine reakcije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavko

01.10.2019 12:08

Prica se da je Marija staratelj Miljani. Onda ce dobiti i starateljstvo i nad Zeljkom.