(VIDEO) Suki upao u dvorište: Dalila počela da viče, produkcija se hitno oglasila na razglasu!

Autor:

Zadruga

01.10.2019

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je Suad Kesorović Suki dospeo u žižu interesovanja šire javnosti kada je Iva Grgurić navela da je išla sa njom na večeru pa da joj je on potom finansirao sređivanje zuba.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/instagram.com/suki_keso
Suki

Iva je iznela šokantne detalje da je Suki pokušao da joj iznudi novac i da ima saznanja o tome da je maltretirao i silovao devojke. U prošloj sezoni Zadruge, Suki je dovođen u vezu sa Anom Korać. Oboje su demantovali da su imali nešto više od prijateljstva, a on joj je čak poslao i rođendanski poklon.

Prisetimo se kada je Suki preskočio ogradu i upao u dvorište u vilu Parova. Tada se pojavio sa buketom cveća, a svi su polemisali da je to cveće namenjeno Zerini Hećo. Ona je vikala da nije za nju, vidno iznervirana.

U trenutku kada je produkcija javila voditeljki da je neko upao u vilu, pustili su na ekranu scenu iz dvorišta, kako bi svi ukućani mogli da vide šta se događa.

- Suki! Suki majke mi! - vikala je Dalila Dragojević

- Ostanite svi na svojim mestima! Obezbeđenje hitno u dvorište! - oglasila se produkcija preko razglasa

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading