(VIDEO) Slomila ga tuga koju krije u sebi: Stefan Karić se osamio i plakao za pokojnom Dijanom!

Autor:

Zadruga

02.10.2019

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Zadruge" Stefan Karić poverio je Drvetu mudrosti sve detalje svoje ljubavne veze sa tragično preminulom Dijanom Milojković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić

Dijana je preminula neposredno pred njegov ulazak u "Zadrugu 3", a kada je saznao da ona muku muči sa najgorom bolešću,Stefan je odlučio da se zajedno ošišaju, kako bi joj pružio podršku.

- Bila je uvek nasmejana, doterana, počela je međutim kosa da joj opada i zato smo se zajedno ošišali. Malo je tu bila poljuljana, jer, normalno, kad se vidiš u ogledalu... Nije joj bilo svejedno, dok nije napravila tu periku. Bilo je tada kada joj je bilo baš dobro, a onda i kada joj je bilo baš loše. Niko nije mogao da vidi na njenom licu da joj nije bilo dobro. Ja sam to osećao! Duga je priča, ne želim da te davim, to je neki deo naše te cele ljubavne veze. Išli smo i pokušavali na sve načine, verovali smo u sve. Šta god da nam neko kaže, mi smo probali, ali ona na kraju nije uspela - pričao je Stefan kroz gorke suze, a onda je poslao roditeljima poruku:

RepublikaFoto: instagram.com/dijanaslife
Dijana Milojković

- Samo bih hteo da kažem mojim roditeljima da sam stvarno super, da sam se snašao i da mi je zabavno, samo sam se sada rastužio zbog ove priče - dodao je zadrugar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading