Nisu ga podržale?! Evo iz kog razloga se Markova sestra i majka nisu pojavile na promociji njegovog brenda!

Autor: espreso

Zabava

04.10.2019

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković je pre nekoliko dana promovisao svoj novi projekat. On je te večeri imao podršku i devojke Lune Đogani i njene majke Anabele Atijas, kao i bivših cimera iz "Zadruge" i brojnih prijatelja.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Marko Miljković

Interesantno je to da te večeri nije bio niko od njegove porodice, pre svega sestra i mama.

Zašto nije imao podršku porodice na ovako važnom događaju, kada je i rođendan slavio?

- Imam ja podršku svoje porodice. Sestra mi je trenutno trudna. Ne znam koliko je to poznato. Ona je u nekim godinama... Ima 39 godina i treba biti obazriv. I zato smo odlučili da je bolje da ne rizikuje i da se ne kreće bez neke preke potrebe - rekao je Marko i dodao:

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Luna i Anabela su bile uz njega

- A mama? Mamu ja jednostavno želim da zaštitim. Znao sam da će na promociji biti mnogo novinara. Ja sam pričao sa mamom. Naravno da bi ona volela da dođe, voleo bih i ja da dođe, ali...  Ona se ne snalazi u svemu tome i ne bih voleo da je petljam u tu priču. Zato smo se dogovorili da ćemo sve ovo mi obeležiti, ali zajedno, porodično, u neka naša četiri zida.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ja

04.10.2019 17:38

Ova serpa nit' smrdi,nit' mirise.Moje misljenje je da se stidi majke koja ga rodila i trudila se da napravi od njega coveka,a on ispade pohovano *ovance.Vazno da su ga podrzale ove dve zle silikonke!Sram da te bude,ali i tebi obrazi postadose djonovi kao i tvojoj silikonki.

Odgovori 25 1
Knez

04.10.2019 19:00

I Marko počeo da laže. I to sve laže.

Odgovori 25 1
Sava

05.10.2019 12:03

@Knez - Na njegovom sajtu crnobele slike desetak modela. Jadno izgledaju precrnjene slike snimljene u mraku. Kao da su ovo ostaci butika Luna Đo.

Odgovori 11 0
Ana

05.10.2019 12:16

@Knez - Anabela i Luna pravile spisak i pisale pozivnice.

Odgovori 11 0