(VIDEO) ISPLIVALO! Milica bila pred udajom planirala sa NJIM i dete: Zbog Stefana Karića sve propalo!

Autor:

Zadruga

05.10.2019

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez osim s*ksa u rijalitiju privukla je pažnju tako što je ispričala tužnu, životnu priču. Sada je zadrugarka otkrila detalje koje niko nije znao.

RepublikaFoto: RTV Pink
Milica Kemez

Bivši dečko Kemezove pravio joj je ljubomorne scene zbog Stefana Karića, koji je sada sa njom u rijalitiju.

- On je mene non-stop krivio za te panične napade koje je imao. Mi smo se zabavljali godinu dana, bila je to turbulentna veza. On je bio ljubomoran, čak na Stefana Karića. Mi smo bili u Budvi, Antićka, bivša devojka Marka Miljkovića, Marija Ana Smiljanić, tu meni Stefan Karić pošalje poruku da se vidimo i Marija Ana kao hajde da se vidimo i oni su se dopisivali i dogovore se da idemo u klub... Ja imam dva telefona na kojima sam prijavljena na Instagram, sa jednog ajfona mi se obrišu poruke, sa drugog ne. Ja se pop*čkarala sa ovim mojima i hoću da idem, ja se pakujem, on tu besan. Digne me na zid i kaže mi: "Sa Karićem se dopisuješ, mamu li ti j*bem u p*čku, a ja hoću da te ženim", a ja ne mogu da mu kažem da ja nemam ništa sa tim, on je od tada bio ljubomoran. Ja pipnem konobara i on meni uvek govori kako će da mi polomi ruku. Kad god ja dođem u Beograd, ja se sretnem sa Karićem - pričala je Milica Krunićevoj.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

- Slušaj ovu situaciju. Ja se posvađam sa Dušanom i odlučim da se pomirim sa Strahinjom i krenem da živim sa njim, kao pravimo dete. To je bilo skoro. Ja se ubacila u taj mod, ja sam udata žena, mi pravimo dete. U neko doba noći, treba mušterija da dođe po mene, a on sedi u kuhinji i sluša muziku, ćuti i ja ga tu pitam za kim pati i on meni: "Ti nisi normalna, spakuj stvari i idi". Ja tu spakujem stvari i odem. Ja tu bila skenj*na, zovnem Dušana i on mi oprosti - pričala je Milica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
pula

06.10.2019 12:28

Verena i bila pred udajom. Šta je tražila u rijalitiju? Prazna glava je luda glava.

Đura

06.10.2019 14:55

Milica je počinila greh.