I Nadežda ponovo u Zadruzi, ali samo zbog nje: Evo kako izgleda Biljićeva u trudnoći!

Autor:

Zadruga

06.10.2019

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovonedeljni vođa rijalitija "Zadruga 3", Suzana Đubela, bila je na razgovoru sa Drvetom mudrosti gde se rasplakala zbog toga što joj smeta kako je doživljavaju učesnici.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić

- Kako sam priznala da sam gej, tako imam osećaj da me svi izbegavaju, kao da sam bolesna - rekla je ona i dodala:

- Svi me povezuju sa nekim devojkama, govore da sam se zaljubila u gotovo sve učesnice, a ja nisam našla ni jednu osobu s kojom bih se družila. Kojoj god da priđem, svaka misli da sam zaljubljena pa me izbegavaju - kroz suze je govorila Ćubela u Rajskom vrtu, a Drvo joj je potom dalo mogućnost da pronađe pare ako želi da dobije telefonski poziv, što je ona i uradila.

RepublikaFoto: RTV Pink
Sandra Afrika

Pored trudne Miljane Kulić, u "Zadrugu 3" se zatim uključila još jedna trudnica, i to telefonskim putem. Suzana se potom čula sa drugaricom Nadeždom Biljić, koja joj je poručila da ne sme da klone duhom i da ne treba nikome da se pravda jer su onda ljudi još gori.

Pored podrške drugarici, Nadežda je rekla i kako ulazi u sedmu nedelju trudnoće, kao i da je Suzanu pozdravio i Tomislav Toma Panić.

- Ja sam dobro, ulazim u sedmu nedelju. Treba opet da idem na kontrolu. Toma te pozdravlja - rekla je Biljićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

06.10.2019 12:52

Još jedna trudnica u Zadruzi.