Njih dve su slične obe imaju višak muških hormona: Sanja se plaši da je Matora ne prevari sa Suzanom?!

Autor: pink.rs

Zadruga

06.10.2019

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora prošle noći postala je ravnopravni takmičar treće sezone najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga". Odmah po ulasku suočila se sa Vladimirom Tomovićem u pabu, pred većinom zadrugara. Jedno drugom su sasuli sve u lice,sada je njena devojka Sanja Stanković otkrila zbog čega Matora i Tomović imaju sukob.

RepublikaFoto: instagram.com/mrs_s.happy
Sanja i Matora

- Gledala sam sinoć, rekla mu je svoje mišljenje. Oni imaju od ranije sukob, on se njoj nije svideo, njegovo ponašanje prema ženama. Glumi muškarca, ne sviđaju joj se njegovi kodeksi - ispričala je Sanja.

Potom je Stankovićeva tvrdila da njihov sukob nema veze sa Tomovićevom bivšom devojkom Stanijom Dobrojević.

 Kakvo je stanje u vezi Sanje i Matore i da li Stankovićeva strahuje da će Jovana biti privržena prema Suzani Ćubeli, koja se takođe javno izjasnila da je privlači isti pol povodom toga Matorina devojka je rekla.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Suzana Ćubela

- Suzana nije njen tip, to ću samo da kažem. Jovana voli dobre ribe, njih dve su slične, obe imaju višak muških hormona. Jovana više voli strejt devojke, ne sumnjam ja u nju, znam da me voli koliko i ja nju - istakla je Sanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miško

06.10.2019 20:35

Ako se plaši zašto ju je pustila samu.