Karićev prijatelj otkriva nepoznate detalje o njemu: Pokojna Dijana je Stefanova jedina slaba tačka, samo tako mogu da ga unište u rijalitiju!

Autor: Adelarda Popović

Zadruga

08.10.2019

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Boban Ilijin, jedan od najboljih prijatelja Stefana Karića, ponosan je na to kako se njegov drug do sada pokazao u rijalitiju "Zadruga 3" i veruje da će stići do finala.

RepublikaFoto: instagram.com/ dijanakaric.queen
Stefan sa pokojnom Dijanom

Ipak, Boban je za Rijaliti otkrio da Stefan ima samo jednu slabost, koja može da ga slomi u Imaginarijumu, a to je njegova bivša devojka koja je nedavno preminula Dijana Milojković. Kako Karićev prijatelj navodi, on na priču o Dijani nije imun i, ukoliko neko poželi da mu napakosti, to je najgore oružje protiv njega.

- Postoje stvari na koje nije imun. To je, na primer, uvek priča o pokojnoj devojci Dijani Milojković i na tu priču Stefan je jako osetljiv. Zadrugari, ukoliko su pokvareni i žele da ga isprovociraju, mogu da osete da ga već pomen nesrećne Dijane izbacuje iz takta.

Šta tada može da uradi u takvim situacijama?

- Neće pokazati gnev i bes, ali nervozu i suze hoće jer je strašna sudbina te devojke, koja je bila divna i borila se za život iz sve snage. Bila je kulturna i lepo vaspitana i bili su njih dvoje lep par.

 Iva Grgurić mu se nudi, ali je Jelena Pešić najbliža cilju da ga osvoji, kaže Stefanov drug

Videli smo da ume i da se naljuti, kao što je bio slučaj sa Filipom Mijatovim, kad su ga zadrugari smirivali da ne dođe do fizičkog obračuna.

- Kao lojalan sin i prijatelj, Stefan se ponaša i prema neprijateljima njemu bliskih osoba korektno, ali ako ta osoba pređe granicu pristojnosti, uvek brani svoje najbliže. Mijatov je Indijanac i zaslužio je Stefanovu reakciju. Inače, moj drug je jak i ne podleže provokacijama, ali postoje neke stvari na koje ne može da ne odreaguje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iva i Stefan su postali bliski u rijalitiju

Mnogo devojaka se udvara Stefanu. Da li će ga neka osvojiti i da li će pokleknuti kako bi zadovoljio svoje potrebe?

- Siguran sam da će za maksimalno mesec, mesec i po dana najdalje, Stefan morati da zadovolji muške potrebe. On je poželjan muškarac i ne zna se sa koliko je žena bio. Njega prosto žene opsedaju i nude mu se kao na tacni i njemu je normalno da ženski svet pokazuje interesovanje za njega. Takva je situacija i u "Zadruzi", nude mu se Iva Grgurić i još nekoliko njih. Međutim, on nije lak muškarac i mora da ga privuče devojka da bi bio sa njom. Najbliža tome je Jelena Pešić, tako da verujem da će opet biti zajedno u rijalitiju - rekao je Boban za Rijaliti.

Njih dvoje su bili u vezi u spoljnom svetu, da li bi Jelenina i Stefanova obnovljena veza u "Zadruzi" mogla da postane ozbiljna i da se nastavi i po završetku rijalitija?

 Učesnici, ukoliko su pokvareni i žele da ga isprovociraju, mogu da osete da ga već pomen te nesrećne devojke izbacuje iz takta, rekao je Boban Ilijin

RepublikaFoto: instagram.com/jelena_pesic_official
Jelena Pešić je bivša Stefanova devojka koja je takođe u rijalitiju

- E, sad me mnogo pitate. Ne znam to da vam kažem jer Stefan ni sa najbližim prijateljima ne priča sa kojom devojkom je šta imao. Pravi je džentlmen i šmeker. Bog mu je dao da bude zavodnik. Ono što znam je da devojka mora biti lepo vaspitana, kao što je i on.

Upravo nevaspitanje Ive Grgurić je Stefan i naveo kao razlog što ne može da bude sa njom čak ni u kombinaciji, odnosno da imaju seks za jednu noć. A da li je ona, ako izuzmemo nedostatak vaspitanja, njegov tip?

- Pa možda i jeste. Evidentno mu se Iva dopala, ali ona definitivno nije devojka za njega. Branio je kad joj je bilo najteže, ali je u običnim situacijama u kući shvatio da je samoživa, nekulturna i da nije vredna nekoga ko je iskren kao što je on. Stefan je uvideo da verovatno neke stvari Iva govori i radi zbog rijalitija.

Foto: dailimotion/printscreen

Stefan nema neprijatelje u rijalitiju

Ko vam se čini dobronameran, a ko neprijateljski raspoložen prema Stefanu u "Zadruzi"?

- Mislim da nema neprijatelje u šou-programu, a da mogu da mu se nađu u nevolji Janjuš i Tomović. Zabavni su obojica i lepo mu je sa njima da se druži, a dobar je i Rade Lazić.

Možemo li očekivati da vidimo seks pred kamerama i Stefana u akciji?

- Ne, nije to njegov manir jer zna da ga gledaju najmiliji. Nije egzibicionista i mora da postoji neka nit sa devojkom koja mu se sviđa i da iz duše oseti potrebu da bude sa njom blizak.

U kojim situacijama u Beloj kući Stefan nije onakav kakvog ga poznajete?

- Uvek i svuda je iskren do srži. Dečko je koji ne ume da laže i vara. Znam ga od rođenja, stariji sam od njega 18 godina i zajedno smo u fudbalskom klubu Zvezdara. On je pravo gradsko dete, mladi gospodin sa manirima, vaspitan od oca Osmana i majke Lidije. Poštuje starije ljude, a mladima je primer i kako neko ko je odrastao u blagostanju može da bude dobar i da ceni roditelje i prave vrednosti. Poštuje i drugu ženu oca Kristinu. Predstavlja se i u rijalitiju onakav kakav zaista jeste i kad kamera nema.

Da li može da pobedi i ostvari svoj cilj u rijalitiju?

- Naravno da može i da bi trebalo da Stefan pobedi, ali ništa neće uraditi na silu da bi došao da kraja. Cilj mu je da se predstavi u pravom svetlu i da ga gledaoci koji su o njemu čitali u žutoj štampi dožive onakvog kakav jeste, a ne kao što je prikazivan kroz tekstove o njegovim vezama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana je opaljena 100 odsto

Šta misliš o majci i ćerki Kulić?

- Miljana bi rado imala Stefana, a verujem i Marija, iako je mogla da ga rodi od šale. Miljana je opaljena 100 posto i Stefan joj se smeje, ali nema šanse da bi mogla da bude sa njim i mislim da je toga svesna. Mogu da se druže u rijalitiju, ali to je sve.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića je seljak

O kome još imaš iz "Zadruge" neki stav?

- Lepi Mića je sa Stefanom dobar jer je svestan da ne može da priđe Stefanu ni po čemu. Voleo bi da je sve što je Stefan, da je gradski momak i da je mlad. Međutim, akcenat ga odaje da je seljak kojeg je*u godine i živci.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading