DALILA I DEJAN NAPUSTILI BELU KUĆU: Obili vrata i otišli pravo u produkciju!

Autor:

Zadruga

08.10.2019

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je Veliki šef doneo odluku da kazni zadrugare koji su spavali dok je trajala emisija sa Milanom Miloševićem. Jedan od kažnjenih zadrugara je bio i Dejan Dragojević, kome je oduzet ovonedeljni honorar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dejan i Dalila...

Dalila je pokušala da odbrani svog muža i izjavila je da on ima temperaturu i da ne može da ustane iz kreveta kako bi prisustvovao emisiji. Zbog kazne za Dejana, Dalila je rešila da bojkotuje emisiju i napustila je Belu kuću.

Tu nije bio kraj haosa koji je napravio popularni rijaliti par. Nešto kasnije, iz spavaće sobe je izašao i Dejan i njih dvoje su obili vrata i otišli pravo u produkciju. Iako je mlađi od braće Dragojević izjavljivao da ne može da ustane iz kreveta zbog temperature.

Njih dvoje trenutno nisu u Beloj kući gde još uvek traje "Pretres sa Milanom", nema ih ni u jednom kadru koje prave brojne kamere u Šimanovcima. Šta će se dalje desiti s njima, ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading