Saznala se najveća tajna Mirka Gavrića: Sabotirao OVE pevačice u Pinkovim Zvezdama, a evo šta mu je bio jedini cilj!

Autor: Espreso

Zadruga

08.10.2019

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Gavrić je na sebe skrenuo pažnju pre svega u toku prve sezone "Zadruge" jer su se na njegovoj svadbi prvi put upoznali Sloba Radanović i Luna Đogani.

RepublikaFoto: Prntscrin
Mirko Gavrić...

On je bio i producent "Pinkovih zvezda", a beogradski mediji su od izvora bliskog ovom aktuelnom učesniku "Zadruge" saznali da je Gavrić, dok je bio na poziciji u "Pinku", često isticao koje pevačice, koje su stekle popularnost zahvaljujući pomenutom takmičenju, nisu bile po njegovom ukusu.

– Dok je bio producent, on je bio ogorčen čak i na svoje šefove na "Pinku" zbog toga što su Sara Reljić, Andrijana Radonjić i Zorana Stefanov u tom periodu dobile previše pažnje. On je smatrao da im je "Pink" dao previše prostora - otkriva izvor blizak Gavriću i dodaje:

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sara Reljić...

– Mirko je često tražio da se više pažnje posveti njegovoj tadašnjoj supruzi Dragani i pojedinim pevačicama iz "Pinkovih zvezda" sa kojima je on privatno bio blizak. Kada bi Sara, Andrijana ili Zorana napravile neku glupost u "Zadruzi", on je tada u firmi govorio kako se pokazalo da je on bio u pravu i da je "Pink" napravio grešku što je forsirao njih tri. I jako je teško podnosio i to što na "Pinku" baš nešto nisu uvažavali njegov stav, iako je on želeo da se predstavi kao jako uticajan.

Da podsetimo da se Mirko pre "Zadruge 3" razveo od Dragane Rakčević, tako da pevačica, koju je on nekada želeo da forsira jer je sa njom bio i intiman, sada više nije sa njim.

RepublikaFoto: facebook.com/Dragana Rakcevic Gavric
Mirko i Dragana...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

09.10.2019 07:15

Vrlo loš čovek. Tek će se pokazati u Zadruzi.

Odgovori 20 2