Doneli važnu odluku, svi u šoku: Miljana i Zola dobila ugovore od produkcije, oboje POTPISALI!

Autor:

Zadruga

09.10.2019

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan odluke u Zadruzi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola

Drvo mudrosti poslalo je Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu na Rajsko ostrvo kako bi porazgovarali o obećanju koji je zadrugar dao. Naime, Zola je tvrdio da će svoj honorar kao dokaz ljubavi prema Miljani prepisati njoj, te su morali da sednu i dobro porazgovaraju o svemu.

Iako je zauzeo stav da će prepisati ceo svoj honorar Miljani, Zola je seo sa izabranicom za sto i porazgovarao o svemu.

- Čekaj da se dogovorimo! Šta ti misliš? - upitala je Miljana.

- Ja sam spreman da potpišem, žao mi je što mora doći do ovoga, jer nemaš poverenja u mene, ali kao što sam ti rekao, ja sam spreman da potpišem da sav moj honorar ide tebi, bez ikakvog prava da ja tražim bilo šta od tebe. Smatram da je ružno što je došlo do ovoga - govorio je Zola.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana

- A nije bilo ružno da li si sa mnom bio zbog novca, ti si rekao da nisi, odgovor je bio lažan. Od tad smo počeli priču za ovo - odbrusila je Miljana.

- Iskreno, u ovoj situaciji se osećam nisko, ali sam spreman zbog tebe da potpišem ovo - rekao je Lazar.

Lazar je potpisao svoj ugovor i rekao svojoj partnerki.

- Evo, ja sam sada demantovao, potpiši i ti, pa da ostavi sve iza nas - izjavio je Zola.

Međutim, Miljana se potpuno zbunila zbog svih lažnih odgovora koje je Zola dao tokom poligrafskog ispitivanja, te mu je rekla da ona ne može da potpiše ugovor dok ne bude sigurna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola

- Meni je sve kontradiktorno i čudno. Izvini, ali ja ne mogu da potpišem - odgovorila mu je Miljana, na šta je Zola počeo da je ubeđuje u suprotno, a onda mu je ona odbrusila:

- Narod nam se smeje, više nego Luni i Slobi - odbrusila je Miljana, a potom i ona potpisala svoj ugovor i dodala da se oseća jadno, a potom imala poruku za Veliku šeficu.

- Poštovana Velika šefice, napravite što pre svadbu. Želimo pravu svadbu, sa pravim matičarem. I želimo u crkvi da se venčamo, ne samo u rijalitiju. Nadam se da ste dobro i da nas gledate. Produkcija je super, ne mogu da se požalim, prema Željku, što mi je najbitnije i o meni, i o mojoj trudnoći. Volim Vas puno. P.S. Hvala za poligraf i za Zolin ulazak. U potpisu Miksi! - napisala je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

09.10.2019 16:26

Produkcija i Kulići prevarili Zolu da potpiše ugovor o poklonu, kojim poklanja svoj honorar Miljani koja mu nije nikakav rod. Pritom nije sigurno da li je ona trudna, da li je sa njim trudna, da li će da izvrši kiretažu ili će da rodi to dete. Nepoštena transakcija.

Odgovori 25 0
Jovan

10.10.2019 08:45

E, Zolo, Zolo, ispao si duplo golo.