Bojan Tomović hoće da nas razdvoji: Miljana ispričala sve Zoli o pevaču, zadrugar šokiran, a onda je Mariji postavila OVO PITANJE!

Autor:

Zadruga

09.10.2019

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srspku javnost šokirala je još jedna trudnoća Miljane Kulić. Sve se dodatno zakomplikovalo kada je u rijaliti ušao i njen partner Lazar Čolić Zola, te se postavlja čak i pitanje o abortusu u Zadruzi, a sve je dodatno šokirao Bojan Tomović, koji na Instagramu tvrdi da je on otac deteta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marija, Miljana i Zola

Pevač je šokirao sve kada je na Instagramu objavio da su on i Miljana pred njen ulazak u rijaliti imali odnose i da ju je upravo on terao na abortus, jer se plaši da će dete naslediti od njega bipolarni poremećaj.

Bojan Tomović je prva javna ličnost koja je otvoreno stala pred javnost i rekla da boluje od nekog porođaja i da pije terapiju.

Pevač je izjavio da se odrekao očinstva i razveo zbog žene upravo zbog bipolarnog poremećaja, jer se plaši i da će njegoviti potomci suočavati sa istim mukama.

Foto: youtube.com/Bojan Tomovic VIPPER
Bojan Tomović

Kako je naveo, reekao je i miljani da učini isto, šta je bacilo sumnju na iskrenost Kulićeve, a Miljana je danas, kao iz topa postavila Mariji pitanje, naravno, neznajući šta se piše u spoljnom svetu.

- Mama, a šta ako otac deteta pije antidepresije, može li to da utiče na dete - upitala je Kulićeva, na šta joj je majka rekla da pretpostavlja da to ne ostavlja nikakve posledice.

Gledaoci video snimka koji možete pogledati ispod teksta šokirano komentarišu ovaj snima, ali ukoliko ni ovaj put niste posumnjali da "gde ima dime, ima i vatre", verovatno će vas šokirati to da se Miljana požalila Zoli da pevač hoće da ih razdvoji.

- Hoće da uđe u Zadrugu za nula dinara samo da nas razvoji - rekla je ona i šokirala Zolu.

Svi su se pitali zašto Miljana pominje Tomovića na snimku, dok su pojedini odgovarali, "Zato što je on otac njenog deteta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

10.10.2019 08:44

Miljana se osigurava da unapred pripremi Zolu na Bojana Tomovića, koji na Instagramu tvrdi da je on otac deteta. E Zola, Zola, ispašćeš kao dijabola.

Odgovori 16 0