(FOTO) Skandalozna prepiska fudbalera sa Kulićevom! Miljana: Jedva čekam da me napuniš, rešićemo se kondoma!

Autor: Vladimir JANKOVIĆ

Zadruga

15.10.2019

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova trudnoća Miljane Kulić danima je glavna tema u Srbiji, a popularna Nišlijka tvrdi da nosi dete Lazara Čolića Zole. Kako vreme prolazi, oglašava se sve više kandidata koji tvrde da su imali odnose sa Kulićevom, te da su sigurni da su očevi. Kako Rijaliti saznaje, Kulićeva je bila intimna i sa fudbalerom Markom Radisavljevićem, a skandalozna prepiska do koje smo došli dokazuje da je vrlo moguće da je baš on otac njenog deteta.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink/youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana...

Naime, kada je Miljana saznala da je u drugom stanju, u čitavu priču se upleo crnogorski pevač Bojan Tomović, koji je u međuvremenu prešao u islam i promenio ime u Ammar Moštrokol. Crnogorac je dugo negirao intimne odnose sa Kulićevom, međutim, ubrzo se predomislio, pa je obznanio da je on otac deteta i da više ne može da ćuti. Takođe, javno je zatražio od popularne zadrugarke da abortira jer dete, po njegovom mišljenju, ima velike šanse da nasledi od njega bipolarni poremećaj.

- Ne mogu više da ćutim, iako sam obećao Miljani, jer mi je žao Zole i grize me savest. To dete što nosi Miljana jeste moje, tu nema nikakve sumnje, ali ona mora da abortira zato što ja imam bipolarni poremećaj, a i Miljana je psihički nestabilna - istakao je pevač.

Ubrzo je Ammar otkrio da mu se javio još jedan kandidat koji smatra da je otac Miljaninog deteta, Mile Mirković iz Krčedina. Njih dvojica su se dopisivali i utvrdili da su u isto vreme, kako kažu, imali odnose sa Kulićevom. Mirković je za domaće medije izjavio da je imao odnose sa Nišlijkom više puta krajem avgusta, otprilike u isto vreme kada i Tomović.

RepublikaFoto: Promo, Prntscreen
Bojan Tomović i Miljana...

- Imali smo odnose više puta, a sve se to dešavalo 28. jula. Zato sam ubeđen da je dete koje Miljana nosi moje i zato želim da se uradi DNK jer ako se ispostavi da sam u pravu, nema potrebe da Zola priznaje moje dete i snosi odgovornost za njega - priznao je Mile.

Mirković: Imali smo odnose više puta, a sve se to dešavalo 28. jula. Zato sam ubeđen da je dete koje nosi moje

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen Mile Mirković
Mile Mirković...

Dok promiskuitetna Miljana ubeđuje Lazara Čolića da je dete njegovo, a on joj slepo veruje, izvan zidina "Zadruge" spisak očeva se povećava. Nakon što je izašla iz rijalitija "Zadruga" početkom juna, tačnije, nakon što je diskvalifikovana zbog napada na Jovanu Tomić Matoru, Kulićeva se brzo adaptirala na spoljni svet. Počela je da izlazi i da se provodi, a da je tada bivšeg dečka Zolu zaboravila, govore i fotografije koje su se pojavile u javnosti. Na spornim fotografijama Miljana se grli sa mladim fudbalerom iz Brusa Markom Radisavljevićem.

- Maretova rođaka živi u Nišu, Miljanina je drugarica. Kako bi ga lepo ugostila, sestra ga je izvela u provod i pozvala je i Miksi da im se pridruži. Ona je to jedva dočekala jer su joj falili izlasci tokom rijalitija, pa su otišli u jedan noćni klub. Tu su se Miljana i Marko opustili, malo su ćaskali i dopali su se jedno drugom, a ona je to odmah rekla komšinici i pitala je da li ima nešto protiv da ga muva - rekao je izvor blizak Kulićevoj i dodao da se njenoj drugarici dopala ideja.

Bojan Tomović: To dete što nosi Miljana jeste moje, tu nema nikakve sumnje, ali ona mora da abortira

- Nisu se dugo zadržali u diskoteci, već su svi izašli napolje. Kako je bilo toplo, kupili su piće i seli u parkić, gde su nastavili da se druže. Mladi par se malo osamio, otišli su da se prošetaju i tada su se poljubili - otkrio je izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Marko i Miljana...

Magazin Rijaliti je došao u posed skandalozne prepiske koja se vodila između Miljane i fudbalera Marka Radisavljevića. Kako izvor navodi, buduća mama se od juna pa do samog ulaska u rijaliti viđala sa Radisavljevićem. Tokom trajanja njihove veze nisu se oglašavali ni zadrugarka, a ni mladi fudbaler, međutim, njihova prepiska govori da nisu pazili na to da li će Kulićeva zatrudneti.

- Nedostaješ mi puno, bebo, hajde da se vidimo večeras - pisala je Kulićeva, pa je usledilo kratko pitanje Radisavljevića:

- A šta ćemo da radimo?

Miljana je odmah prešla na stvar, pa mu je odgovorila:

- Ne pravi se lud. Znaš šta ćemo da radimo. Jedva čekam da me napuniš - napisala je bez pardona Kulićeva.

Fudbaler joj naglašava da ne voli odnose sa kondomom, na šta mu kratko Kulićeva odgovara:

- Ni ja! Rešićemo to.

Foto: Privatna arhiva
Prepiska Miljane i Marka...

Inače, trudnoća Miljane Kulić izazvala je nenadanu buru u domaćoj javnosti, a ko zna ko bi još mogao da se javi kao potencijalni otac dok se dete ne rodi. Da li postoje realne mogućnosti da je neko od muškaraca koji su se oglasili napravio zadrugarki dete ili je u pitanju čista želja za medijskim prostorom i novcem buduće mame, ostaje da vidimo.

Foto: e-stock

Miljana: Rodiću Zoli dete

Miljana Kulić dugo je razmišljala o budućnosti svog nerođenog deteta. Uprkos neodobravanju majke Marije, zadrugarka je donela konačnu odluku:

- Odlučila sam da rodim dete. Rodiću dete, ne može niko da me spreči u tome - saopštila je nedavno popularna Nišlijka i ovim rečima obradovala izabranika Lazara Čolića Zolu, koji je od samog početka spreman na ulogu oca.

Foto: printscreen/TV Happy

Siniša: Miljana, abortiraj ili se udaj!

Siniša Kulić istog je mišljenja kao i njegova supruga Marija da njihova kćerka treba da prekine trudnoću.

- Smatram da Miljana ne bi trebalo da rodi dete, slažem se sa svim što kaže Marija. Voleo bih da mi se ćerka prvo uda, da bude sigurna, pa tek onda da misli o naslednicima. Ne mislim da je prekid trudnoće nešto strašno, prosto, mora se misliti na dete, mora mu se obezbediti sve. Željko ima sve što mu je potrebno i svi brinemo o njemu, ali što se drugog deteta tiče, voleo bih da znam da je Miljana u braku i da će imati nekoga uz nju da bebu gaje zajedno - zaključio je nedavno otac Miljane Kulić za medije, uveren da je abortus najbolja opcija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žika

15.10.2019 09:29

Miljana ne dozvoljava upotrebu kondoma. Ona kaže da kondome koriste samo prostitutke.

Odgovori 16 0
Kum

15.10.2019 14:27

Koja ne koristi kondome ostaje trudna na mome.