Ćubela bila u vezi sa udatom ženom! Suzanu umalo nije ubio suprug ljubavnice: Ovo su svi detalji!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Ćubela svojevremeno je odlepila za udatom ženom, zbog koje umalo nije stradala.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Suzana Ćubela...

Bivša rukometašica nikada nije krila da je zainteresovana za isti pol, te da su upravo žene njena slabost i mana. Aktuelna zadrugarka predstavila se publici u prilično smelom izdanju, pa su mnogi bili u zabludi da li je u pitanju muškarac ili žena. Ova Valjevka, koja ima 34 godine, u svom rodnom mestu je ostala upamćena kao srčana i veoma emotivna, ali često nerealna kada je izbor partnerki u pitanju.

- Suzana je uvek imala lepe devojke, one za kojima se okretao ceo grad. Nikome nije bilo jasno šta vide na njoj i zašto su se odlučile baš za nju jer ona nije lepa, nije ni zgodna, a mnogima je iritantna baš zbog svog imidža i ponašanja. Iako je uvek bila sa mladim i slobodnim devojkama, Ćubela je pre nekoliko godina odlepila za ženom koja je bila udata. Ma to je bilo fatalno po nju - kaže naš odlično obavešten izvor.

Kako dalje navodi isti sagovornik, njih dve upoznale su se na jednom prijemu i Suzana je odmah znala da je to ljubav na prvi pogled. Iste večeri je počela da spopada tu ženu, da navaljuje na nju, iako nije znala ništa o njoj. Rizikovala je, nije joj odolela. Njena izabranica se prvo opirala jer nije bila gej seksualnog opredeljenja i nikada nije imala ništa sa ženama, ali je Ćubela bila toliko uporna i navalentna da nije bilo šanse da ne padne na njene napade i agresivne poruke koje joj je slala.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Suzana...

- Malo pomalo i Ćubela je lagano počela da ostvaruje svoj cilj. Udata žena je počela da pada na njen šarm, ali i na njenu pažnju, kao i na poklone koje joj je rukometašica darivala. Iako je znala da je ona udata, mislila je da njen muž nikada neće otkriti šta mu žena radi iza leđa i to da ima devojku sa kojom se švaleriše. Ipak, jednog dana muž je primetio da se nešto čudno dešava sa njegovom ženom, počeo je da joj pretura po stvarima i telefonu i saznao je šokantnu istinu. Poludeo je i smislio je kako da naudi Ćubeli - tvrdi naš izvor.

Mamu ti je*em lezbijsku, našla si moju ženu da zavodiš. Kurvo bolesna, sad ću ti je*ati mater

Muž ju je, kako saznajemo, pozvao preko ženinog telefona kod njih u stan, uz poruku da je sama i da joj muž nije kod kuće. Ćubela je došla u stan, u kome ju je sačekao razjareni muž.

- Mamu ti je*em lezbijsku, našla si moju ženu da zavodiš. Kurvo bolesna, sad ću ti je*ati mater - vikao je muž.

Kako su nam potvrdili saradnici, usledili su haos i tuča! Ćubela se navodno tukla kao muškarac i muž njene devojke je zadobio opasne povrede. Pobegla je iz stana sva krvava i pocepana, a na svoju ljubav je zaboravila istog momenta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ćubela najbolja Nadeždina drugarica!

Suzana Ćubela najbolja je drugarica bivše zadrugarke i pevačice Nadežde Biljić.

Nih dve potiču iz istog rodnog mesta Valjeva, gde u odrasle i zajedno provodile tinejdžerske dane. Iako ih je posao nakratko razdvojio, one su se nedavno ponovo združile.

Foto: instagram.com/mrs_s.happy

Ćubela vrbuje devojke u "Zadruzi"!

Suzana Ćubela polako, ali sigurno odmerava potencijalnu žrtvu u rijalitiju "Zadruga".

Ona je već mesec dana sama, ali ne okleva! I dalje gaji nadu da će naći devojku pred kamerama. Nedavno je ušla Jovana Tomić Matora, ali je njena devojka Sanja Stanković izjavila kako Ćubela nije njen tip, pa je u startu jasno da između ove dve lezbijke neće biti seksa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading